Toshiba 24W1753DG, televizor HD Ready cu înregistrare USB

Televizorul Toshiba 24W1753DG e unul de dimensiuni reduse care poate fi pus oriunde fără a mai alege un suport pentru perete. Poate fi pus pe perete dacă nu vreți să ocupe spațiu pe mobilier. Calitatea video e una decentă pentru că rezoluția ecranului e HD Ready, dar e foarte important să alegeți și un conținut video pe măsura rezoluției. Puteți înregistra emisiunea favorită cu playerul multimedia integrat deoarece are interfață USB. Acest brand oferă și variante mai mari, dacă vă gândiți să alegeți un televizor pentru sufragerie.

Designul acestui televizor e unul modern și cred că o să-l apreciați chiar și voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Orice televizor nou poate fi un bun monitor dar nu toate oferă cea mai bună rezoluție. Bineînțeles, acest aspect depinde și de conținutul preferat de voi. Televizorul e dotat cu un tuner digital destul de performant și mai toate modelele de pe piață pot recepționa conținut HD. Pentru a vă face o idee, indicator de imagine PQI (Picture Quality Index) e de 300. Toate brandurile mai populare au un astfel de indicator și vă puteți ghida după el atunci când faceți o achiziție (e mai mare la variantele scumpe).

Calitatea sunetului e decentă dacă nu obișnuiți să setați volumul spre maxim. De aceea vi se oferă posibilitatea conectării unui sistem audio – boxe sau soundbar.

Păreri pro și contra

Oferă o conectivitate pe măsură și chiar nu e nevoie de prea multe HDMI-uri, e suficient că aibă o conectivitate diversificată. Chiar dacă îl folosi ca monitor pentru PC, eu aș recomanda să folosi cablul HDMI (în caz că PC-ul are această ieșire) deoarece nu va mai fi nevoie de difuzoare. Caracteristicile speciale nu sunt chiar atât de interesante pentru că sunt destul de standard și e normal să fie așa la un televizor atât de accesibil.

Toshiba 24W1753DG e un aparat care nu trebuie să lipsească din locuința voastră și care poate fi folosit ca oricare alt model. Nu nimic complicat la el deoarece nu e un Smart TV cu prea multe opțiuni sau meniuri.

Te-ar mai putea interesa