Toshiba 24W1633DG, televizor mare și ieftin

Televizorul Toshiba 24W1633DG e o variantă accesibilă și cu un ecran destul de mare în acest buget. În opinia mea, nu putea avea o imagine FullHD în acest buget, ci doar modelele peste 100 cm au imagine FHD sau 4K. Ideea e că trebuie să vedeți detaliile oferite de acea rezoluție superioară, iar pe un ecran de 24 de inci nu prea se văd. Astfel de televizoare sunt limitate de preț și nu pot avea cine știe ce dotări. Oricum, îl consider a fi o alegere foarte bună și nu aș avea ce să-i reproșez.

E foarte important să optați pentru un televizor de la un brand cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu e Full HD, el poate fi folosit ca un monitor deoarece conector HDMI, dar și VGA. Nu poate avea cele mai bune caracteristici tehnice de pe piață, dar pot fi de ajuns pentru ce-l veți folosi. Poate recepționa posturi TV HD sau rulați conținut media de pe un stick USB. Playerele multimedia incorporate sunt foarte utile pentru cei care nu pot pune un media player sau un laptop lângă televizor, însă dacă o puteți face, vă puteți folosi de un cablu HDMI.

Sunt suficient de multe porturi pentru a putea conecta cam orice la acest televizor, dar pentru o consolă de jocuri aș recomanda un televizor ceva mai performant. Pachetul include accesoriile clasice și nu e nevoie de mai mult.

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale sunt foarte importante și nu sunt prezente pe orice televizor. Designul e destul de plăcut și stativul de masă e un model clasic care-i oferă o bună stabilitate. Multe televizoare vin cu două piciorușe care sunt puse pe margini. Sunetul e suficient de puternic dar nu și pentru o încăpere mare – 2*2.5 W.

Nu veți găsi prezentări video cu televizoare atât de accesibile deoarece televizorul nu oferă caracteristici speciale foarte multe, cum au modelele Smart. Toshiba 24W1633DG e un televizor simplu care poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale. Nu e foarte mare, ci e de ajuns pentru cei care nu au o sufragerie foarte mare.

Te-ar mai putea interesa