Thomas Twin Aquawash Pet 788524, aspirator cu filtrare prin apă

V-ați săturat de aspiratoarele care elimină miros și praf după aspirare? Alegeți unul cu sistem de filtrare prin apă chiar dacă costă mai mult și nu veți regreta. Thomas Twin Aquawash Pet 788524 este unul dintre acestea și față de concurență, vi se oferă numeroase accesorii utile pentru numeroase taskuri. Chiar dacă nu este un brand foarte popular, veți observa că oferă numeroase soluții apreciate de clienți și ratingurile sunt peste 4 stele din 5.

Arată mult diferit de restul aspiratoarelor de pe piață, că doar este vorba de un brand nou pe piața din România (brand german), dar foarte competitiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă ați avut experiență neplăcute cu aspiratoarele clasice și nu vă mai doriți nici saci de colectare, atunci alegeți un aspirator cu spălare. Acel sistem de filtrare este explicat destul de bine de producător printr-o schiță, însă ce trebuie să știți este că se descurcă foarte bine (cel mai bun sistem de filtrare). Astfel nu trebuie să vă faceți griji că va răspândi alergeni sau bacterii prin locuință. Deci se adresează și celor care suferă de alergii și vor să scade de momentele neplăcute cauzate de vechiul aspirator.

Nu voi face o listă cu toate acele accesorii deoarece le puteți vedea din imagine de sus și nu am remarca lipsa vreunui dintre ele. Ideea e că puteți curăța suprafețele dure, tapițerie și chiar covoare, iar soluția este inclusă și ea (Protex de la producător).

Concluzie

Thomas Twin Aquawash Pet nu este la fel de compact și ușor de mutat ca și vechiul aspirator deoarece are și un recipient interior pentru apă destul de mare – 6 litri. Filtrul de evacuare este și el foarte bun în cazul în care nu doriți filtrare prin apă, dar eu îl recomand. Reprezintă o alegere bună și pentru iubitorii de animale deoarece curăță și spală fără probleme orice suprafață, iar ceva mai ușor de manevrat este un aspirator vertical ca Bosch ProAnimal BCH86PET2, doar că este un aparat mult diferit de cel de sus și cu o putere mult inferioară.

Te-ar mai putea interesa