Sursa Thermaltake Litepower LT-600P 600W

Thermaltake e un producător foarte cunoscut de carcase și surse, iar sursa Thermaltake Litepower LT-600P care e un model Litepower 600W o să-ți furnizeze toată puterea de care ai nevoie în jocuri. Sistemele desktop și componentele aferente sunt din ce în ce mai puternice, iar pentru a le satisface setea de putere ai nevoie de o sursă de minim 450W. Dar, dacă te joci la detalii high atunci ai nevoie de mai mult… și aici intervine Thermaltake Litepower 600W.
Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e un model brănduit, deci nu e noname. Astfel, ai garanția că ce ai cumpărat e ceva de calitate și garantat de un producător cunoscut.

Poze

LT-600P e o sursă care arată bine, dar nu asta cred că vă interesează. Important e faptul că e o sursă de tip ATX12V. Despre rezistența sa trebuie menționat că e o sursă care are MTBF (Mean time between failures) de 100.000 ore, deci o să funcționeze mult și bine.

Cutia
Cutia
Sursa
Sursa

Specificaţii tehnice

Sursa de față are o putere maxim de 600W și vine în format ATX12V. Nu trebuie să vă preocupe prea mult fluctuațiile de curent deoarece modelul e dotat cu PFC activ care este o protecție împotriva problemelor amintite mai sus, adică a fluctuațiilor de curent și oferă o mai bună protecție a sistemului desktop decât cele fără PFC activ.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul mic; vine cu numeroase protecții; garanția standard e de 2 ani și fiind o componentă nu poate fi mărită la mai mult; vine cu multe tipuri de conectori; are o durată foarte mare de viață și eu zic că nu ar trebui să vă preocupe acel MTBF deoarece poate funcționa și mai mult de acea perioadă specificată.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă îți plac jocurile sau ai un PC puternic pentru lucru atunci o sursă ca aceasta poate furniza componentelor toată puterea de care au nevoie. Dacă folosești surse mai slabe atunci sistemul se poate bloca ori restarta, dar cu acest model nu o să ai astfel de probleme. Despre cum arată poți vedea din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Sursa Thermaltake Litepower LT-600P 600W”

  1. PFC-ul are rolul de a imbunatati factorul de putere si nu compenseaza fluctuatiile de tensiune. Tensiunea poate varia la retea si nu curentul, acesta din urma fiind stabilit de sarcina.

Comentariile sunt închise.