Texet TM-8041HD 8, tabletă cu IPS și 8GB

Tableta Texet TM-8041HD e una de 8 inci și acest aspect e evident din numele său. Doar după acel fundal, puteți observa că are sistem de operare Jelly Bean. Îmi plac tabletele cu ecran 4 pe 3 și cu diagonală mai mare deoarece sunt numai bune pentru navigare, jocuri și chiar pentru a citi. Nu e vorba de un model prea mic iar un ecran mare presupune și un spațiu de lucru generos. Puteți pune multe aplicații și widgeturi pe ecran. Deasemenea, e și mai performantă decât alte tablete de 7 inci (mă refer la cele ieftine). Acest brand oferă și soluții diferite, adică tabletă de dimensiuni mai mari sau mai mici (după preferințe sau buget).

Prețul său mi se pare bun deoarece are componente hardware bune comparativ cu alte tablete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său Dual Core de 1.5 GHz e un Cortex A9 iar ca și procesor grafic 3D are Mali 400. Nu sunt cele mai grozave dar sunt suficient de bune pentru aplicațiile uzuale, filme, jocuri etc. Pe partea de imagine oferă un ecran de 8 inci care are o rezoluție de 1024 cu 768 pixeli. E unul cu multi-touch deci acceptă gesturi.

Are 1 GB RAM și deci multitasking va fi decent. Poate pe partea de memorie se putea mai bine, deoarece memoria utilizabilă nu e de 8GB (e mai puțin pentru că sistemul e pe ea). Un card poate ajuta și nu are sens să luați unul prea mare. Are 2 camere foto, dar nu le recomand celor care vor calitate superioare deoarece cea principală e de 2MP. Cea frontală poate fi folosită pentru videoconvorbiri și e de 0.3MP. Are și ieșire HDMI, pentru cei care au un televizor sau un monitor mare.

Plusuri: are o versiune de Android bună (Jelly Bean), HDMI, ecran HD, destulă memorie RAM și spațiu intern.
Minusuri: nu prea sunt.

Texet TM-8041HD e o tabletă care poate înlocui un laptop sau desktop dacă o veți folosi doar pentru navigare web, mail, aplicații, jocuri, socializare etc. Aplicațiile pentru tablete sunt diferite față de cel de pe laptop deoarece sistemul de operare e diferit (există tabletă și cu Windows dar sunt mai scumpe). Cu acel clip de jos vă puteți face o idee despre această tabletă, în caz că nu ați văzut.

Te-ar mai putea interesa