Texet TM-7867 7.85 inci, tabletă cu IPS

Tableta Texet TM-7867 7.85 e una destul de compactă dar nu e foarte mică. Ca și dimensiuni, poate fi considerată a fi o tabletă potrivită, adică nu e nici prea mică și nici prea mare. Poate fi ținută într-o singură mână iar cu cealaltă mână puteți naviga ușor pe web ori să scrieți un mesaj. Pentru acasă, vă recomand un stand deoarece cu acel accesoriu veți avea ambele mâini libere. Forma sa îmi amintește de alte tablete și mă refer în special la iPad Mini. Cu siguranță, dotările tehnice sunt diferite iar sistemul de operare la aceasta e Android 4.2.2. Datorită formei sale, rezoluția e puțin mai mare decât la cele de 7 inci.

Prețul său e bun și nu e foarte atractiv pentru că are 16GB spațiu de stocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația sa e una bună dar pot spune că e de tip Mid Range, adică e una echilibrată având în vedere cerințele pieței. Are un procesor de 1.6 GHz, memorie RAM de 1 GB, spațiu de stocare de 16 GB, ecran de 7.85 inci și procesor grafic PowerVR SGX544MP1.

Ca și dotări are: o cameră web bună, cameră principală de 2 MP, slot pentru card, bluetooth, WiFi, microfon, microUSB. Se pot conecta diverse la aceasta chiar și wireless deoarece are bluetooth. Greutatea ei e destul de mică și e normal să fie așa deoarece nu nici prea mare. Sistemul de operare e cel mai important aspect al unei tablete, dar și versiunea contează mul. În acest caz e vorba de Android 4.2 numit Jelly Bean.

Plusuri: baterie mare (asta înseamnă că oferă o autonomie decentă), spațiu intern generos, ecran IPS HD, portabilă și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea are.

Texet TM-7867 e o tabletă reușită și chiar dacă nu are HDMI, o puteți folosi pentru destul de multe. Nu sunt multe tablete care să aibă o astfel de formă și un ecran ca și acesta (aspect și mărime). Poate fi un bun înlocuitor pentru un latpop sau desktop dacă vă rezumați doar la navigare web, socializare și redare media. Nu are un ecran mare sau ieșire HDMI, de aceea nu e prea grozavă pentru vizionare de filme acasă.

Lasă un comentariu