Texet TM-7043XD 7 IPS, tabletă Android 4.1

teXet e un brand rusesc creat în 2004, iar tableta Texet TM-7043XD e un model reprezentativ de la acest brand. E un model de gadget foarte performant deoarece are cip Amlogic AML8726-MX (pe unele site-uri am văzut că scrie Mediatek MTK8389), 1GB memorie RAM și 8 giga de spațiu. Legat de sistemul de operare, acest dispozitiv are Android 4.1, ceea ce înseamnă că o să aveți acces la diferite programe și jocuri de pe Android Market.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un dispozitiv de top cu ecran HD de 7 inci și cu panel IPS. Acest panel/panou garantează unghiuri de vizibilitate foarte bune din orice parte ai privi la tabletă.
Din imaginea de alături se poate vedea că în pachet e și o husă, însă componenta pachetului depinde în principal de producător deoarece pentru fiecare țară există o altă variantă (alt manual, alt încărcător etc).

Pachetul
Pachetul

Procesorul integrat în cipul Mediatek e un ARM A9 de tip dual core, iar GPU-ul e un Mali 400. Deci, CPU-ul dual core o să furnizeze toată puterea de care avei nevoie în aplicații și jocuri. Sistemul de operare nu e Android 4.4, dar fiind versiunea 4.1 înseamnă că o să beneficiați de stabilitate.

Atuurile ar fi ecranul 1280×800 pixeli (acestea sunt date de pe site-ul producătorului, pe unele site-uri scrie că are 1024 x 768), portabilitatea (garantată de bateria care ține mult – vreo 4-5 ore) și performanța.
Poate că memoria internă e cam mică fiind vorba de doar 8GB (utilizabili 4), dar puteți utiliza un card Micro SD sau un serviciu de stocare precum Dropbox.

Acest dispozitiv se adresează celora care vor o tabletă de 7 inci care să poată fi utilizată pentru a intra pe net. Cu un dispozitiv precum acesta poți citi știrile, să te joci diferite jocuri și să te uiți la filme HD.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest aparat, iar la unele date care se bat cap în cap (rezoluția și modelul de cip) pot spune că pe site-ul producătorului sunt precizate rezoluție 1280×800 pixeli și cip Amlogic.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Texet TM-7043XD 7 IPS, tabletă Android 4.1”

  1. Nu ma intereseaza ce procesor are poate ca are componente care difera in functie de tara in care e vanduta. Dupa ce mi-o cumpar o sa revin cu date daca le gasesc.

Lasă un comentariu