Tesy LB 2007 E04 TVR

Dacă vrei un calorifer la un preț bun și care să fie capabil atunci modelul de calorifer Tesy LB 2007 E04 TVR ar fi una dintre cele mai bune variante alături de CH 2511 Y02R care e tot de la Tesy și costă mai puțin. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun și vine și cu o fiabilitate foarte crescută, iar raportul dintre calitate și preț e foarte bun deoarece pe parcursul utilizării o să vedeți că nu consumă exagerat de mult curent electric.

Poze

Dacă analizăm aparatul atunci se poate vedea că designul său e foarte modern și în acest fel o să vă încânte deoarece nu o să deranjeze ca un model care nu arată bine. Nu știu dacă e așa de important aspectul pe cât de important e faptul că e foarte eficient, eficiență care o să o constatați dacă o să analizați detaliile tehnice ale aparatului.

Foarte modern

Specificaţii tehnice

Față de alte modele acesta e ceva mai slab, însă are în plus un ventilator, aerotermă, protecție la îngheț și timer și în acest fel chiar dacă are doar 7 elemenți și o putere maximă de doar 2000 de W tot va fi mai eficient decât alte modele. Ventilatorul va asigura ca temperatura să fie bună în toată încăperea și nu doar lângă aparat. Are trei nivele de putere care ar fi 2000/1200/800 așa încât să-l setați să facă cât doriți de cald.

Păreri pro şi contra

Caloriferul poate încălzii încăperi de până la 60 metrii cubi și în acest fel vă puteți da seama că vorbim despre un aparat foarte capabil. Chiar dacă nu are la fel de mulți elemenți ca alte modele, deoarece are incorporat un ventilator va fi la fel de eficient ca modelele cu 11 elemenți și cu o putere de 2500W. Nu se poate spune că ar exista vreun minus, dar e păcat că producătorii de calorifere nu specifică clasa energetică a aparatelor care le realizează. Asta poate e așa deoarece consumă pe cât de mult îl folosești.

Concluzie

LB 2007 E04 TVR arată bine și funcționează și mai bine. Are butoane mari și amplasate așa încât să ajungeți bine la ele. Nu știu dacă va fi nevoie să citiți manualul de instrucțiuni, dar nu strică deoarece poate o să-l folosiți mai eficient după citirea ghidului.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Tesy LB 2007 E04 TVR”

  1. il am de 3 ani incalzeste bine camera il tin pe prima treapta am o incapere de 20 mc3 din 24 de ore merge cam jumatate

Comentariile sunt închise.