Tesy HL277WPTC

Tesy HL277WPTC e o aerotermă ceramică de perete foarte bună și ieftină în același timp. Acum cu frigul de afară cred că așa ceva o să vă prindă numai bine. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele atuuri sunt consumul mic de curent (acuma depinde și de cât de mult o folosiți și cum e setată), ușurința în instalare și utilizare.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest aparat și se poate observa că vine cu telecomandă ceea ce o să vă ușureze „munca” cu aparatul. Beneficiază de un display LED pe care sunt afișate informații cu privire la temperatură, telecomanda neavând display.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Aeroterma de față e una numai bună pentru o încăpere până în 42 metri cubi și poate fi reglată pe două nivele de putere așa încât să vă fie atât de cald cât vreți. Trebuie subliniat că puterea maximă e de 2000W, iar celălalt nivel de putere e de 1000W. Puteți să setați la maxim puterea fără să vă temeți deoarece normal că beneficiază de rezistență excelentă și nu e de oricare fel, ci e ceramică. Astfel, această rezistență e foarte durabilă față de cele metalice.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; garanția nu e de doar 2 ani, ci poate fi mărită la mai mult; fiabilitatea e excelentă datorită rezistenței ceramice; beneficiază de panou de comandă în cazul în care telecomanda se strică, iar acest panou e unul foarte ușor accesibil; vine cu purificator de aer.
Contra: era interesant dacă ecranul care afișează temperatura era prezent și pe telecomandă.

Concluzie

Dacă te interesează o aerotermă foarte calitativă atunci eu îți recomand modelul HL277WPTC de la Tesy deoarece nu doar arată bine, ci încălzește bine și e ușor de montat. Datorită telecomenzii ai acces rapid la cele mai importante funcții și nu trebuie să te ridici de pe scaun pentru a o seta. Utilizarea aparatul nu e complicată, dar nu ar strica să citiți manualul de utilizare înainte de a îl folosi.

Te-ar mai putea interesa