Tesy HL277WPTC

Tesy HL277WPTC e o aerotermă ceramică de perete foarte bună și ieftină în același timp. Acum cu frigul de afară cred că așa ceva o să vă prindă numai bine. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi , iar principalele atuuri sunt consumul mic de curent (acuma depinde și de cât de mult o folosiți și cum e setată), ușurința în instalare și utilizare.

Poze

Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest aparat și se poate observa că vine cu telecomandă ceea ce o să vă ușureze „munca” cu aparatul. Beneficiază de un display LED pe care sunt afișate informații cu privire la temperatură, telecomanda neavând display.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificaţii tehnice

Aeroterma de față e una numai bună pentru o încăpere până în 42 metri cubi și poate fi reglată pe două nivele de putere așa încât să vă fie atât de cald cât vreți. Trebuie subliniat că puterea maximă e de 2000W, iar celălalt nivel de putere e de 1000W. Puteți să setați la maxim puterea fără să vă temeți deoarece normal că beneficiază de rezistență excelentă și nu e de oricare fel, ci e ceramică. Astfel, această rezistență e foarte durabilă față de cele metalice.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; garanția nu e de doar 2 ani, ci poate fi mărită la mai mult; fiabilitatea e excelentă datorită rezistenței ceramice; beneficiază de panou de comandă în cazul în care telecomanda se strică, iar acest panou e unul foarte ușor accesibil; vine cu purificator de aer.
Contra: era interesant dacă ecranul care afișează temperatura era prezent și pe telecomandă.

Concluzie

Dacă te interesează o aerotermă foarte calitativă atunci eu îți recomand modelul HL277WPTC de la Tesy deoarece nu doar arată bine, ci încălzește bine și e ușor de montat. Datorită telecomenzii ai acces rapid la cele mai importante funcții și nu trebuie să te ridici de pe scaun pentru a o seta. Utilizarea aparatul nu e complicată, dar nu ar strica să citiți manualul de utilizare înainte de a îl folosi.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu