Tesy DHF10CM, dezumidificator aer

Tesy DHF10CM e un dezumidificator de aer util celor care stau într-o casă care e mai mult pe umbră și umiditatea e cam mare. Cu un astfel de aparat nu o să se producă mucegai, dacă e utilizat corespunzător. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și are un consum energetic de undeva la 250W care e o valoare maximă.
Trebuie subliniat faptul că aparatul nu trebuie ținut tot timpul în priză, ci numai în anotimpuri ploioase ori când sunt condiții de umiditate.

Poze

Se poate vedea că modelul de față e unul alb cu negru. Pentru a funcționa ca la carte normal că trebuie să aibă niște dimensiuni mai mari și din această cauză și greutatea e de circa 10 kilograme.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

DHF10CM e un aparat foarte capabil care beneficiază de un recipient de apă de 2.5 litri, având o capacitate de dezumidificare de 10 litri la 24 de ore. Deci, se poate observa că nu trebuie ținut prea mult timp în priză și astfel puterea de 250W nu o să vă afecteze negativ facturile la curent.
Cum ziceam mai sus, dimensiunile sale sunt apreciabile și de aceea va trebui să-i găsiți un loc acestui aparat de 540 x 250 x 400 centimetri. De preferat un loc de unde să nu-l mutați deoarece are și o greutate de circa 10 kile.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e chiar așa de mare; garanția standard e de 2 ani; își face rapid treaba (scade rapid umiditatea în decurs de câteva ore) și de aceea nu trebuie ținut zilnic în priză; vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat pentru astfel de produse; utilizarea sa nu e prea complicată.
Contra: cam mare.

Concluzie

Astfel de aparate au un impact pozitiv asupra sănătății deoarece scad umiditatea din cameră, mai precis umiditatea care este peste limitele normale. O umiditate prea mare produce mucegai care nu e deloc sănătos și din acestă cauză un aparat ca acesta te va ajuta să-ți menții sănătatea. Normal că aparatul nu prea are un impact asupra apei infiltrate prin pereți de la vecini.

Te-ar mai putea interesa