Tesy DHF 10 CEL, dezumidificator pentru uscarea rufelor

Sunt puține dezumidificatoare care pot fi folosite pentru a usca rufele, însă Tesy DHF 10 CEL e o variantă atractivă ca preț și performanțe. Față de altele, la acesta se poate seta nivelul umidității dorite. Astfel, el nu va funcționa nonstop și se oricum se oprește când se umple rezervorul. Dacă știți că aveți o umiditate mare în cameră, atunci mai bine renunțați la ideea de rezervor pentru că e de 2 litri și atașați un furtun pentru evacuare.

Acest tip de aparat e ideal pentru a scăpa de umiditatea ridicată nedorită, mucegai și condens. Acest brand oferă o soluții foarte bună pentru locuința voastră și chiar nu e nevoie de ceva mai diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un rezervor destul de mare în comparație cu restul modelelor disponibile. Interfața e digitală și oferă anumite funcții: timer, reglare nivel umiditate, senzor umiditate, auto-dezgheț. Designul e compact și simplu pe alb. Nu ezitați dacă aveți ocazia să-l achiziționați la un preț foarte bun. Roțile sale permit mutarea foarte ușoară a aparatului și nu e nevoie să-l ridicați. Probabil vă întrebați pentru ce suprafață e construit acest model, ei bine, e recomandat să nu depășească 15 metrii pătrați la o înălțime de 2.5 metrii.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt foarte bune pentru cât costă și chiar nu e nevoie de un aparat mai mare. Poate dezumidifica cam 10 litri pe zi dacă temperatura e în jur la 30 de grade și umiditatea e la 80%, deci depinde de anumiți parametrii. Panoul de control este ușor de folosit pentru că e de tip digital și sunt pictograme utile. Se adresează utilizatorilor care doresc o o locuință fără mucegai, iar acesta se poate forma doar pe perioada sezonului rece.

Modelul de sus, Tesy DHF 10 CEL, oferă posibilitate de reglare a umidității și poate fi folosit în orice cameră, chiar și în baie unde aveți umiditate ridicată. Este un aparat nu foarte zgomotos, iar eu recomand să-l folosiți cu geamurile și ușile închise. Rezultatul dorit se obține destul de rapid și îl puteți muta cu ușurință dintr-o cameră în alta.

Te-ar mai putea interesa