Tesy CN 201 ZF 2000 W, convector de podea

Acest convector de podea Tesy CN 201 ZF de 2000W face parte din acele convectoare electrice care trebuie încercate în special dacă aveți de încălzit o cameră de circa 40 mp (adică de 4×5 metri). E cea mai practică soluţie pentru cei ce stau la bloc chiar dacă consumă mult, poate fi o sursă de încălzire suplimentară în special dacă caloriferele clasice nu mai fac faţă. Spre deosebire de altele, acesta e mobilă şi deci nu e un model care trebuie montat pe perete. Are un design ergonomic și simplu astfel încât e ușor de folosit. Ca să nu vă speriaţi de consumul său (factura de curent), e bine să nu-l ţineţi tot timpul pornit ci din 2 în 2 ore (în funcţie de temperatura de afară). O alternativă ar putea fi un calorifer electric care are trei trepte şi e alcătuit din elemenţi şi anume modelul LB 2007 E04 TVR. Dacă v-aţi hotărât să achiziţionaţi un astfel de aparat, trebuie să ştiţi că acest CN 201 ZF are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din lateral

Specificații tehnice

E un convertor de podea care e indicat să-l folosiţi în încăperi de cel mult 15-20 de mp. Puterea maximă de încălzire e de 2000 W şi spun asta pentru că are şi două trepte de putere: 1000 W şi 2000 W. Eu consider că un număr mai mare de trepte era mai indicat în special dacă doriţi să-l ţineţi pe timpul nopţii şi să menţineţi temperatura camerei la un anumit punct. Dotările acestui convector sunt următoarele: termostatul de siguranţă, termostatul de cameră, aerotermă incorporată, indicatorul luminos de funcţionare, butonul pentru pornire/oprire şi protecţia anti-îngheţ.

E mai portabil decât un calorifer (are doar 4.7 kilograme) şi mai performant decât o aerotermă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: mobilă (dar poate fi montat chiar şi pe perete pentru a nu sta în cale), încălzeşte treptat, accesibil, fiabil,

Minusuri: are doar două trepte (ar fi fost interesant dacă avea şi o treaptă mai mică – circa 600 W -pentru menţinerea temperaturii pe timpul nopţii).

Concluzie

Eu nu consider că acel consum de energie e un minus deoarece cam majoritatea aparatelor de încălzit sunt de 2000 W şi deci consumă la fel, doar modul de încălzire diferă. Deci Tesy CN 201 ZF poate fi o soluţie bună pentru cei care stau în chirie sau sau au nevoie de o sursă de încălzire suplimentară în caz că temperatura de afară e prea mică pentru ca sistemul de încălzire să nu facă faţă.

Te-ar mai putea interesa