Tesy CH 2511 Y02R

A venit iarna și afară e foarte frig și din câte am auzit la radio și TV se pare că e problemă cu gazul, iar din acest motiv vă recomand să vă achiziționați din timp un calorifer electric Tesy CH 2511 Y02R deoarece se numără printre cele mai ieftine și capabile modele, Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » a ajuns în topul vânzărilor și din câte am văzut prețul a scăzut, în sensul că acest preț a scăzut cu vreo 20 de lei de la cât costa inițial. Chiar dacă e ieftin, trebuie știut că raportul dintre calitate și preț e unul deosebit de bun deoarece are doi ani garanție și se vede că nu e un produs rău.

Poze

Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus imaginea de alături și astfel poate observați că e compus din 11 elemente sau elemenți. Aceștia (elemenții) contribuie la o eficiență mai bună în încălzire. Culoarea e una alb-gri și se vede că butoanele sunt amplasate strategic așa încât să ajungeți cu ușurință la ele.

Acesta e aparatul

Specificaţii tehnice

Caloriferul pe curent electric TESY CH 2511 Y02R e compus din 11 elemenți și având o putere de 2500W o să încălzească bine ceea ce doriți. Puterea poate fi reglată pe 3 trepte de putere și de aceea pe alte site-uri s-ar putea să vedeți alte „puteri”. CH 2511 Y02R e cu ulei și cele trei nivele de putere sunt de 2500, 1500 și 1000 și are ca dotare un termostat de siguranță, termostat de cameră și altele.

Păreri pro şi contra

E bine că nu are o greutate prea mare, cântărind doar 14 kilograme și poate fi alimentat la prize de 230 V. Nici dimensiunile nu sunt prea mari și așa nu o să ocupe prea mult loc în încăperea unde doriți să-l plasați pentru a vă încălzi.
Singurul lucru care nu-l știu e consumul exact de curent și nu știu dacă caloriferele electrice au și ele clasă de eficiență electrică.

Concluzie

Acest model bănuiesc că va încălzi multă lume deoarece e unul dintre cele mai vândute modele de calorifere și trebuie spus că Tesy e destul de cunoscut în domeniul acestui tip de electrocasnice sau aparate de încălzire.

Te-ar mai putea interesa