Tesy CB 3014 E01 R, calorifer 14 elemenți

Caloriferul Tesy CB 3014 E01 R se adresează persoanelor friguroase sau celora care vor să încălzească o suprafață mare. În acest sens vă vor ajuta cei 14 elemenți și puterea de 3000W (e vorba despre puterea maximă).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la un producător apreciat în acest domeniu.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un aspect plăcut și mini în același timp.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Tesy CB 3014 E01 R face parte din seria CB și e un model electric cu ulei. Astfel de aparate au avantaje și dezavantaje precum orice alt model. Avantajele fiind:

  • Putere mare de 3000W, reglabilă pe 3 trepte
  • 14 elemenți pentru păstrarea căldurii
  • Protecție la supraîncălzire prin intermediul unui termostat de siguranță
  • E ușor de transportat prin intermediul unor roți de transport

Trebuie să țineți cont de faptul că încălzirea nu va fi de tip instant precum în cazul radiatoarelor ori a aerotermelor.  Un alt dezavantaj e că are dimensiuni mai mari decât o aerotermă.

Tesy este un producător de aparatură de climatizare din Bulgaria. Are 20 de ani experiență în domeniu și e prezent în peste 50 țări.

Caloriferul de față va fi mai mult decât perfect pentru persoanele care nu pot folosi o aerotermă. Asta deoarece nu va împrăștia praful. Mai exact e pentru persoanele alergice sau cu probleme respiratorii.

Dacă vi se pare cam mare atunci puteți să alegeți o variantă cu 9 sau 12 elemenți.
În privința garanției trebuie să scriu că e de 2 ani. Pe unele site-uri am văzut că se face referire la garanție de 3 ani, dar e o greșeală. Garanția se poate extinde prin intermediul un serviciu precum extindere garanție.

Te-ar mai putea interesa