Tesy CB 2009 E01 R

Dacă stai prost cu gazul ori lemnele atunci îţi recomand un calorifer Tesy CB 2009 E01 R deoarece e foarte capabil având nouă elemenţi şi o putere maximă de 2000W reglabilă pe 3 trepte. Chiar dacă e foarte capabil, trebuie spus că nu costă prea mult având un
preţ bun Vezi prețul special de azi ». Acest model e şi foarte fiabil şi există opţiunea de achiziţie cu 4 ani de garanţie pentru a fi siguri în caz că se întâmplă ceva neprevăzut.

Poze

Din punct de vedere estetic arată bine şi se poate vedea că butoanele sunt amplasate aşa încât să ajungi bine la ele. Cu un astfel de calorifer nu-ţi va fi ruşine şi când îţi vine cineva în vizită nu va trebui să-l ascunzi.

Aşa se prezintă

Specificaţii tehnice

Modelul CB 2009 E01 R a apărut prin 2010 pe la noi prin ţară şi are 9 elemenţi cu ulei. Aparatul e reglabil pe 3 trepte de putere, acestea fiind 2000/1200/800. Există aceste trepte deoarece unora nu le place prea multă căldură ori sunt mai „economişti” când vine vorba de curent şi consumul lui. Ce trebuie ştiut e că aparatul este capabil, dar e recomandat pentru încăperi de până la 44 metri cubi. Vine chiar şi cu un indicator luminos care vă arată că aparatul funcţionează ori e în stare de funcţionare.

Păreri pro şi contra

Pro: nu ocupă prea mult spaţiu având dimensiuni reduse; se alimentează la 230V; vine cu diverse protecţii printre care se numără cea de îngheţ; poate fi transportat uşor deoarece are rotiţe; are loc de stocare a cablului şi buton de reglare a puterii pe trei trepte.
Contra: poate că ar fi fost mai capabil dacă ar fi avut mai mulţi elemenţi şi un ventilator care să ajute la degajarea unei călduri superioare.

Concluzie

CB 2009 E01 R e un aparat simplu, dar dacă întâmpinaţi dificultăţi în utilizarea lui atunci e recomandabil să citiţi ghidul de utilizare sau manualul cu care vine. Apartul vine cu roţile domentate di motive că nu ar fi încâput în cutie, dar nu cred că vă va fi prea greu la montarea lor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Tesy CB 2009 E01 R”

  1. L-am pus in camera copilului si se descurca bine pe moment. Il detin de vreo doua luni insa din februarie a trebui sa il setez la maxim pentru ca afara a inceput sa-si arate iarna coltii.

Comentariile sunt închise.