Tesla WT8H90M, uscător de rufe alb cu multe programe

Uscătorul de rufe este un aparat de care aveți nevoie dacă nu aveți unde să uscați rufele sau nu aveți timp pentru ele. Sunt variante ceva mai eficiente decât altele, iar prețul este ceva mai mare datorită tehnologiilor mai avansate. Nu aveți nevoie de tehnologie de uscare hibridă, ci este de ajuns un uscător cu pompă de căldură cum este și acest Tesla WT8H90M. Are performanțe impresionante pentru cât costă, iar aici mă refer la capacitate de încărcare și la rezultatele oferite.

Designul este unul modern, iar ușa cu finisaj negru îi dă un plus de eleganță aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătoarele cu pompă de căldură sunt cele mai eficiente și nu merită să încercați variante cu uscare hibridă (condensare+pompă). Sunt o mulțime de programe și nu voi face o listă cu ele pentru că le veți găsi în manual, unde sunt și explicate. Clasele de eficiență sunt foarte bune, iar cea energetică este excelentă și a fost oferită pentru un consum anual de numai – 236 kWh.

Păreri pro și contra

Poate usca o capacitate mare de rufe și încărcarea este destul de ușoară pentru că are un hublou cu diametru mare – 375 mm. Nu trebuie să sortați rufele pentru că aveți un număr generos de programe – 16. Oferă o opțiune pentru a reduce numărul de cute de pe rufe, astfel că poate că nici nu trebuie călcate. Pornirea aparatului poate fi amânată dacă nu vreți ca rufele să rămână prea mult timp în aparat. Cu alte cuvinte, veți seta aparatul să funcționeze doar când vă aflați acasă sau când aveți timp pentru el. Are și un program rapid în caz că mai este necesare o uscare suplimentară ori uscați articole care au umiditate redusă. Oricum puteți faceți alegeri în funcție de tipul de țesătură pentru a obține rezultatul dorit.

Tesla WT8H90M are o interfață bine organizată și partea din dreapta poate fi blocată ca să nu fie accesată de copii. Câștigați spațiu cu un kit de suprapunere, adică puteți monta peste/sub mașina de spălat rufe, uscătorul având o adâncime similară – 60 cm.

Te-ar mai putea interesa