Tesla WT8C60M, uscător de rufe performant și ieftin

Uscătoarele de rufe sunt de multe tipuri și cele mai atractive sunt cele cu condensare, deoarece procesorul de uscare e simplificat (condensare – se încălzește interiorul și condensul din rufe e eliminat). Tesla WT8C60M e un astfel de exemplu și arată destul de bine, poate că la prima vedere ați zice că e o mașină de spălat. În trecut, majoritatea uscătoarelor avea ușă plină adică nu puteai vedea conținutul numai dacă deschideai ușa. Acum văd că cei mai mulți producători preferă acest tip de design și ocupă la fel de mult spațiu precum o mașină (adâncime de 60 cm).

Panoul de control e unul cunoscut și interfața e una prietenoasă. Mai precis, în centru avem butonul pentru selectarea programelor și pe lateral sunt opțiunile care pot fi alese în funcție de încărcătură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un uscător ca acesta se potrivește foarte bine alături de o mașină de spălat și nu trebuie să fie de la același brand, însă e bine să aibă performanțe similare și programe diversificate. Modelul de sus poate usca articole sport, jeans, articole din bumbac, țesături sintetice și multe altele. Rezultatele sunt afectate de programul ales și e bine să citiți manualul.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine, are un preț bun, clasă energetică bună, ușor de folosit, foarte util pentru cei care nu au unde să pună rufele la uscat. Cu siguranță, un uscător cu pompă de căldură ca usca mai eficient deoarece se folosește atât de aerul cald, cât și de cel rece. Există chiar și un program pentru articolele bebelușului, dar și unul rapid în caz că nu aveți o cantitate mare de rufe (trebuie respectate recomandările din manualul său).

Tesla WT8C60M oferă un ciclu de anti-șifonare pentru articole mai deosebite, iar voi nu aveți foarte mult de călcat după finalizarea programului. Se poate programa pornirea în funcție de timpul disponibil sau poate că vreți să fiți acolo când e gata programul. Dacă nu aveți un dressing sau o cameră specială pentru el, nici e o problemă deoarece are o funcție de blocare a interfeței.

Te-ar mai putea interesa