Tesla WF81491M, maşină de spălat clasa A+++

Tesla WF81491M e un aparat modern de tipul maşină de spălat rufe care se evidenţiază faţă de alte modele prin faptul că are clasă A+++ de eficienţă energetică.
Nu este un model slim, dar nici nu e prea mare deoarece are dimensiuni 60x60x85 axlxî cm.
Capacitatea de 8kg face ca aparatul să fie unul optim pentru o familie compusă din 3-5 persoane.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are o eficienţă energetică A+++ datorită unui consum energetic de 0,97 kWh în program standard şi 196 kWh pe an.


Păreri pro şi contra

Modelul Tesla WF81491M are un număr de 16 programe printre care se numără programul rapid de 15 minute (Speed Wash). Acest program e util pentru spălarea hainelor puţin murdare.
Pentru rufe foarte delicate e disponibil programul de spălare manuală. Acesta simulează spălarea la mână a hainelor.
Viteza de centrifugare maximă e de 1400 rotaţii, aparatul având 6 trepte de viteză.
Aparatul nu e unul gălăgios deoarece la spălare are un nivel de zgomot de 59 decibeli şi la centrifugare are 78.
Despre brandul Tesla trebuie menţionat că e unul european cunoscu pentru electrocasnicele sale de calitate superioară. Pentru a demonstra fiabilitatea acest model are o garanţie standard de 5 ani.
Are funcţie Extra Clătire prin care se repetă procesul de clătire. Această funcţie e utilă persoanelor cu pielea sensibilă.
Din păcate nu vine cu funcţii smart, dar acest lucru nu ştiu cât de mult v-ar fi ajutat şi doar ar fi ridicat preţul aparatului.
Un alt lucru util e posibilitatea amânării pornirii cu până la 24 de ore. Acest lucru vă va ajuta atunci când vreţi să spălaţi în intervale orare în care curentul e mai ieftin ori nu deranjaţi pe nimeni.

Per ansamblu acest model e unul de bază pentru persoanele interesate de ceva calitativ la un preţ accesibil. E un produs calitativ pentru persoanele interesate de un produs uşor de folosit de la un brand din Europa.

Te-ar mai putea interesa