Tesla WF61032M, review mașină slim

Tesla WF61032M e o mașină de spălat rufe de la producătorul european Tesla. Datorită capacității de 6,5 kilograme acest model se adresează unei familii de 3 persoane. Am putea spune că e un model slim întrucât dimensiunile acesteia sunt de 59x85x470 lxîxa cm.

Aparatul are un număr mare de programe, printre acestea fiind cel rapid de 15 minute. Numărul de programe e 23 așa încât să puteți spăla fiecare țesătură cu program specific.
Despre aspect se poate spune că e unul banal, chiar minim. Acesta nu are ecran, ci doar niște butoane și LED-uri.

  • Compactă
  • Eficientă energetic
  • Garanție 5 ani

Electrocasnicul acesta are multiple avantaje, printre acestea numărându-se clasa energetică. Este vorba despre clasa E cu un consum de 74 kWh la 100 spălări.
Un alt avantaj ar fi că are dimensiuni compacte așa încât să nu ocupe prea mult loc.
Fiabilitatea aparatului e un alt lucru de care trebuie să țineți cont. Și pentru a susține acest lucru, producătorul oferă o garanție standard de 5 ani.
Întreținerea sa nu e un proces cu bătăi de cap deoarece are caracteristica numită „Curățare cuvă” care sterilizează cuva la temperatură de 90 grade. Iar, pentru rezultate și mai bune e bine să puneți clor.
Dacă doriți să programați spălarea atunci trebuie să știți că acest model are timer de 3, 6 sau 9 ore.

Ca dezavantaje trebuie ținut cont de faptul că nu e smart și că nu are funcție de uscător. Dacă ar fi fost smart atunci ar fi oferit posibilitatea controlării acesteia de pe un telefon mobil. Iar, funcția de uscare ar fi permis uscarea rufelor atunci când afară nu pot fi întinse rufele la uscat.

Un așa de aparat e recomandarea mea pentru acele persoane care își doresc ceva de la un producător european cunoscut pentru produsele ieftine și de calitate.

Te-ar mai putea interesa