Tesla WF60830M, maşină spălat 6,5kg cu clasa A++

Tesla WF60830M e o maşină de spălat rufe nouă pe piaţă adresată celora care vor ceva uşor de folosit pentru a spăla pentru 3-4 persoane.
Consumul de curent nu e deloc mare deoarece vorbim despre 169 kWh pe an şi de un consum în program standard de 0,54-0,79 kWh. Din această cauză aparatul are clasa A++ de eficienţă energetică.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate spăla o cantitate modică de rufe cu un consum mic de resurse.


Păreri pro şi contra

Maşina Tesla WF60830M are un număr foarte mare de programe, mai exact 23. De asemenea are şi 3 programe rapide de 15, 30 şi 45 minute. Printre cele 23 programe se numără cele pentru lână şi rufe delicate.
Pentru rufele care nu sunt aşa de murdare se poate utiliza programul „spălare zilnică 15 minute” care presupune spălarea unei cantităţi mici de rufe cu economisire de resurse.
Nivelul de zgomot e unul normal pentru un astfel de electrocasnic, adică de 59-74 decibeli. 59 la spălare şi 74 la centrifugare.
Că tot am menţionat despre centrifugare trebuie precizat că aceasta e de 800 rotaţii, fiind centrifugarea maximă.
Nu e un aparat slim, dimensiunile sale fiind de 59x47x85 axlxî cm, iar greutatea e de 54kg.
Referitor la întreţinerea aparatului trebuie spus că vine cu funcţia de curăţare cuvă care presupune o sterilizare la temperatură de 90 grade, iar pentru rezultate mai bune se poate pune puţin clor.
Dacă vreţi să spălaţi în naumite intervale orare atunci o să vă ajute pornirea întârziată care pesupune o amânare cu 3, 6 sau 9 ore.

Per ansamblu acest aparat e unul apărut recent pe piaţa din România şi se adresează celora care vor un aparat simplu de utilizat şi fără caracteristici smart (wi-fi, bluetooth sau alte lucruri cu utilitate vagă).
Despre brandul Tesla trebuie spus că e unul european de origine cehoslovacă care mai comercializează aparate de aer condiţionat, maşini de spălat vase şi altele.

Te-ar mai putea interesa