Tesla WD660MX, model cu 12 seturi şi clasa A++

Tesla WD660MX e o maşină de spălat rufe de la un brand european cunoscut pentru electronicele şi electrocasnicele de calitate. Această maşină poate spăla până la 12 seturi de vase şi nu consumă deloc mult. Se poate economisi şi mai mult utilizând funcţia „jumătate de încărcare”.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca funcţionalitate şi aspect. Cred că se poate vedea din poza de alături că e un model de culoare inox cu un panou de comandă minimal aşa încât cele 7 programe să poată fi accesate uşor. Dacă vreţi ceva pe alb atunci există acest model.


Păreri pro şi contra

Maşina are mai multe programe printre care cele mai importante sunt: rapid, normal, economic şi intensiv. Restul sunt: clătire, 90 min şi sticlă.
Nu e un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 49 decibeli, iar dacă vă preocupă consumul energetic atunci trebuie ştiut că pe an consumă 258 kWh şi 3080 litri de apă. Acestea fiind nişte consumuri medii.
Nu e un model slim deoarece are nişte dimensiuni normale de 84x59x60 îxlxa cm. Pentru alimentarea cu apă are un furtun de 1,5 metri, iar furtunul de scurgere are 1,6 metri.
Uscarea e prin încălzire, iar în acest sens aparatul are o putere de 1800W.

Un astfel de aparat vă va ajuta foarte mult deoarece o să vă economisească timp şi va face ca vasele să fie perfect spălate.
Fiabilitatea foarte bună e susţinută de garanţia standard de 5 ani. Acesta e un lucru deosebit şi ne arată că e un produs de îndelungă folosinţă. De exemplu cuva e din oţel inoxidabil, iar filtrul e e din plastic şi oţel inoxidabil. Legat de filtru trebuie spus că e unul E5.
Va putea fi utilizată şi în scopuri comerciale (la un restaurant) deoarece vine cu o capacitate mare de spălare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Tesla WD660MX, model cu 12 seturi şi clasa A++”

Comentariile sunt închise.