Tesla WD660M, maşină de spălat vasele având clasa A++

Tesla WD660M e o maşină de spălat vase similar cu aceasta dpdv al caracteristicilor. Poate spăla până la 12 seturi de vase, are 7 programe şi 8 temperaturi.

Acest electrocasnic vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care ne ajută în gospodărie şi care ne ajută să economisim resurse (timp, apă şi curent).
Nu ştiu dacă se vede din poză, dar e un aparat cu un panou de comandă simplu, iar pentru a porni aparatul alegeţi unul dintre programe.


Păreri pro şi contra

Maşina Tesla WD660M e una cu clasa A++ de eficienţă energetică întrucât are un consum energetic de 258 kwh pe an. Consumul mediu de apă pe an e de 3080 litri.
Brandul Tesla e unul european cunoscut pentru televizoare, aparate AC şi alte produse. Produsele acestora sunt unele cu o fiabilitate foarte bună, modelul de faţă având o garanţie de 5 ani.
Beneficiază de funcţia „pornire întârziată” care presupune o pornire întârziată cu 3,6 sau 9 ore. Acest lucru se va dovedi util în cazul în care doriţi să spălaţi în anumite intervale orare.
Dacă vă preocupă silenţiozitatea apratului atunci trebuie ştiut că are un nivel de zgomot de 49 decibeli. E unul scăzut la nivelul unui aparat frigorific.
Nu e un aparat slim, dimensiunile sale fiind de 84x59x60 îxlxa cm, iar furtunul are o lungime de 150cm.
Cele 7 programe sunt: intensiv, eco, normal, pahare, 90 minute, prespălare şi rapid.
Aparatul e realizat din materiale de calitate cum ar fi cuva din oţel inoxidabil şi filtrul din plastic şi oţel inoxidabil.
Vine cu funcţia „jumătate de capacitate” care se va dovedi utilă în cazul în care doriţi să spălaţi cantităţi reduse. Funcţia are un buton dedicat şi acest lucru se poate vedea şi în pozele de prezentare.

Per ansamblu acest model e unul care se adresează celora care vor un aparat modern pentru acasă ori în scopuri comerciale (la o pensiune ori local).

Te-ar mai putea interesa