Tesla WD630M, maşină e spălat vase pentru 12 seturi

Tesla WD630M e o maşină de spălat vase normală (încastrarea sa e de tip standard) care poate spăla 12 seturi de vase cu ajutorul a patru programe. Tesla e un brand european cunoscut pentru aparate AC şi televizoare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are un panou de comandă electronic.
Din poză se vede că e de culoare albă, dar există modele şi pe alte culori… dacă vreţi aşa ceva.


Păreri pro şi contra

Modelul Tesla WD630M e unul economic, dovadă fiind clasa A++ de eficienţă energetică. Pentru a spăla o cantitate mai mică de vase există posibilitatea de a spăla o jumătate din cantitate prin funcţia aferentă numită încărcare la jumătate.
Consumul energetic anual e de 290 kWh, iar cel de apă e de 3080 litri. Acestea sunt consumuri medii, consumul diferă în funcţie de cât de mult folosiţi aparatul.
Garanţia standard a aparatului de faţă e de 5 ani, iar dacă e înregistrat în promoţie atunci are 7 ani garanţie. Acest lucru arată că beneficiem de un aparat cu fiabilitate foarte bună.
Nu e un aparat slim, dimensiunile sale fiind de 84x59x60 îxlxa cm.
Nu face prea mult zgomot deoarece nivelul de zgomot e de 52 decibeli.
Cele mai importante programe sunt Rapid, Economic şi Intensiv. Programul Rapid e pentru vase nu prea murdare, iar pentru cele mai greu de curăţat e programul intensiv.
Dacă vreţi să spălaţi în anumite intervale orare atunci o să vă ajute faciliatea de pornire întârziată care amână pornirea maşinii cu 3, 6 sau 9 ore.
Materialele din care e făcut aparatul sunt unele de calitate. Mai exact cuva e din inox şi plastic, acelaşi lucru putându-se spune şi despre filtru.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru acasă, dar nimeni nu vă opreşte să folosiţi aparatul şi în scopuri economice (la o pensiune ori la un restaurant).
Vă va ajuta să faceţi economii de bani şi timp, iar pe parcursul utilizării sale o să vă recuperaţi banii daţi pe el.

Te-ar mai putea interesa