Tesla WD630M, maşină e spălat vase pentru 12 seturi

Tesla WD630M e o maşină de spălat vase normală (încastrarea sa e de tip standard) care poate spăla 12 seturi de vase cu ajutorul a patru programe. Tesla e un brand european cunoscut pentru aparate AC şi televizoare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are un panou de comandă electronic.
Din poză se vede că e de culoare albă, dar există modele şi pe alte culori… dacă vreţi aşa ceva.


Păreri pro şi contra

Modelul Tesla WD630M e unul economic, dovadă fiind clasa A++ de eficienţă energetică. Pentru a spăla o cantitate mai mică de vase există posibilitatea de a spăla o jumătate din cantitate prin funcţia aferentă numită încărcare la jumătate.
Consumul energetic anual e de 290 kWh, iar cel de apă e de 3080 litri. Acestea sunt consumuri medii, consumul diferă în funcţie de cât de mult folosiţi aparatul.
Garanţia standard a aparatului de faţă e de 5 ani, iar dacă e înregistrat în promoţie atunci are 7 ani garanţie. Acest lucru arată că beneficiem de un aparat cu fiabilitate foarte bună.
Nu e un aparat slim, dimensiunile sale fiind de 84x59x60 îxlxa cm.
Nu face prea mult zgomot deoarece nivelul de zgomot e de 52 decibeli.
Cele mai importante programe sunt Rapid, Economic şi Intensiv. Programul Rapid e pentru vase nu prea murdare, iar pentru cele mai greu de curăţat e programul intensiv.
Dacă vreţi să spălaţi în anumite intervale orare atunci o să vă ajute faciliatea de pornire întârziată care amână pornirea maşinii cu 3, 6 sau 9 ore.
Materialele din care e făcut aparatul sunt unele de calitate. Mai exact cuva e din inox şi plastic, acelaşi lucru putându-se spune şi despre filtru.

Per ansamblu acest model e unul perfect pentru acasă, dar nimeni nu vă opreşte să folosiţi aparatul şi în scopuri economice (la o pensiune ori la un restaurant).
Vă va ajuta să faceţi economii de bani şi timp, iar pe parcursul utilizării sale o să vă recuperaţi banii daţi pe el.

Lasă un comentariu