Tesla TT34XA1-1232IAW, aparat AC cu Wi-Fi şi clasa A++

Tesla TT34XA1-1232IAW e un aparat de aer condiţionat modern pentru încăperi de 30-40 mp. Capacitatea sa e una de 12000 BTU, iar consumul de curent nu e prea mare întrucât are clasa A++.
Vine cu caracteristica I Feel care presupune că detectează temperatura din jurul telecomenzii şi în funcţie de aceasta adaptează diferiţi parametrii pentru a vă fi bine.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv estetic şi al dotărilor. La partea estetică ar mai trebui să adaug că are unitatea exterioară foarte rezistentă deoarece aceasta are carcasă anti-rugină.


Păreri pro şi contra

Aparatul Tesla TT34XA1-1232IAW e unul modern care vine cu filtru avansat şi funcţie antifungică. Filtrul e unul ionizator şi lavabil (adică poate fi spălat).
Montajul nu e complicat, însă nu e inclus kit-ul de instalare.
Nivelul de zgomot nu e mare, fiind de 22-40 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă.
Aparatul are mai multe funcţii utile pe partea de climatizare precum dezumidificare, ventilaţie, răcire şi încălzire. Capacitatea de dezumidificare e de 1,2 litri pe oră.
Alte caracteristici utile ar fi Auto Restart, Turbo, Night Mode, Silent, dezgheţare automată etc. Auto Restart presupune că în cazul unei pene de curent acest aparat îşi reia activitatea fără a fi nevoie de intervenţia dvs.
Pe timp de noapte acest aparat are un mod de funcţionare silenţios deoarece are Night Mode. În acest fel o să vă puteţi odihni mai bine.
E un aparat foarte bun şi din această cauză vine cu o garanţie standard de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.

Brandul Tesla e unul foarte cunoscut deoarece a intrat pe piaţa din România acum ceva timp. În ţara noastră comercializează, pe lângă aparate AC, televizoare, frigorifice, telefoane smart, maşini de spălat rufe şi altele.
În cazul în care acest model nu va mai fi pe stoc există şi această alternativă.

Lasă un comentariu