Tesla TT34X81-1232IAW, aparat AC cu I Feel

Tesla TT34X81-1232IAW este un aparat de aer condiţionat cu o capacitate mare şi funcţii smart. Datorită acestui ultim lucru aparatul poate fi controlat prin intermediul unei tablete ori a unui telefon inteligent… dacă aveţi instalată aplicaţia aferentă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de tipul all in one care arată mai bine. E mai multe aparate în unul deoarece are funcţii precum dezumidificare, răcire, încălzire şi ventilaţie.


Păreri pro şi contra

Aparatul Tesla TT34X81-1232IAW are 12000 BTU, iar acest lucru îl face perfect pentru încăperi de 30-40 mp.
Are clasa A++ la răcire datorită unui consum de 1130W. Acest lucru se datorează şi compresorului de tip inverter care poate economisi până la 50 procente din energie comparativ cu ceva similar fără inverter.
Unitatea internă nu e deloc gălăgioasă, nivelul de zgomot fiind de 22-40 decibeli în funcţie de treapta şi funcţia aleasă.
Caracteristica I Feel e una care presupune că că aparatul are senzor în telecomandă aşa încât să ştie să adapteze temperatura în funcţie de cât e în jurul dvs.
Are funcţie antifungică pentru a menţine un aer plăcut şi sănătos. Aceasta se activează după finalizarea răcirii sau a dezumidificării.
Nu e nevoie de intervenţia dvs asupra sa când vine vorba despre curăţare deoarece apa condensată colectează praful de pe aripioare.
Este un aparat realizat din materiale de calitate. Mai exact carcasa e una galvanizată aşa încât să nu ruginească. Acest lucru e valabil pentru unitatea exterioară care va sta tot timpul în ploaie şi soare.
Telecomanda e una minimală, iar dacă vreţi un control mai SF atunci puteţi utiliza telefonul.

Aparatul acesta e unul care poate fi utilizat în orice anotimp deoarece are mi multe funcţii. În lunile reci de primăvară poate fi utilizată funcţia de încălzire, iar pe timp de vară poate fi utilizat pentru răcire aerului cât şi pentru dezumidificare… dacă e nevoie.
Dacă vreţi ceva cu o capacitate mai mare atunci vă recomand un model de 18000 BTU precum Ta53llil-1832ia.

Te-ar mai putea interesa