Tesla TT34X21-1232IAW, AC 12000 BTU cu wi-fi şi I Feel

Aparatul de aer condiţionat Tesla TT34X21-1232IAW e unul de la un brand cu origine europeană. E numai bun pentru încăperi până la 40 mp, adică o cameră, sufrageria sau o cameră şi sufrageria (în cazul în care aveţi open space).
Consumul energetic nu e prea mare (1,1 kW la răcire) având clasa A++ de eficienţă energetică la răcire.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se descurcă de minute la realizat o climă plăcută… indiferent de anotimp. Se poate spuen că e un aparat mai multe în unul singur deoarece de dezumidificator, poate răci şi încălzi.


Păreri pro şi contra

Modelul Tesla TT34X21-1232IAW e unul care pe lângă o capacitate mare are şi un nivel de zgomot redus de 22 până în 40 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă. Pentru a fi şi mai silenţios are funcţie silent, iar pe timp de noapte are night mode (cunoscut şi ca sleep mode).
Pentru a fi un aparat cât mai durabil are carcasă anti-rugină. Pe partea de fiabilitate ar trebui să mai adaug faptul că vine cu garanţie standard de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult.
În cazul unei pene de curent trebuie menţionat că aparatul îşi va relua activitatea deoarece are Auto restart. Această funcţie e una foarte utilă întrucât în ţara noastră sun frecvente penele de curent.

Per ansamblu acest aparat e numai bun dacă vreţi ceva care să fie durabil, uşor de utilizat şi inteligent. Caracteristica smart e datorată wi-fi precum şi iFeel. Wi-fi presupune că puteţi contraola aparatul de pe telefon, iar iFeel presupune existenţa de senzori la nivelul telecomenzii care preiau temperatura şi în funcţie de aceasta adaptează diferiţi parametrii aşa încât dvs să vă fie cât mai bine.
Dacă modelul acesta nu va fi pe stoc la un moment dat atunci vă recomand modelul acesta cae are aceleaşi caracteristici.

Te-ar mai putea interesa