Tesla TT34EXC1-1232IAWPC, aparat clasa A++ cu wi-fi

Tesla TT34EXC1-1232IAWPC e un aparat de aer condiţionat modern pentru persoanele interesate de ceva cu o capacitate medie şi cu un consum energetic redus. Discutăm de un aparat AC cu clasa A++ care consumă pe an 195 kWh la răcire şi 840 la încălzire.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic (are wireless) şi care e suficient pentru un apartament.
Din poza de alături se poate vedea o parte din conţinutul pachetului. Trebuie să adaug că aparatul are kit de instalare inclus, iar dacă vreţi ceva fără kit atunci trebuie să vedeţi aici.


Păreri pro şi contra

Despre brandul Tesla trebuie scris că e unul cunoscut pentru electrocasnice, iar din manualul de utilizare reiese că e unul sârb.
Precum alte modele similare şi acesta are funcţie dezumidificare. Producătorul menţionează 1,2 kg/h, dar cred că e vorba despre 1,2 litri pe oră.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot al unităţii interioare e de 22-40 decibeli în funcţie de treapta de viteză aleasă.
Telecomanda are I Feel, adică detectează temperatura la nivelul utilizatorului şi în funcţie de aceasta adaptează răcirea.
Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul îşi reia activitatea când revine curentul deoarece „Repornire automată”.
Venind cu funcţie Wi-Fi trebuie scris că acesta poate fi controlat de pe un telefon. E un lucru util deoarece telefonul poate fi utilizat precum o telecomandă universală.

Acest aparat AC din categoria split-type e numai bun pentru cineva interesat de ceva nu prea scump care să se descurce de minune în la a răci aerul atunci când afară e prea cald sau de a încălzi aerul atunci când ne e rece.
Standard e oferită o garanţie de 3 ani, lucru menţionat în manualul de utilizare online şi pe site-ul magazinului.

Te-ar mai putea interesa