Tesla TC61V3-2432IA, AC wi-fi Ready cu kit instalare inclus

Tesla TC61V3-2432IA este un aparat de aer condiționat al anului 2018 care se recomandă prin caracteristicile sale precum și prin fiabilitatea bună. Vine cu o capacitate de 24000 Btu, kit de instalare inclus și o garanție îndelungată de 3 ani.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat excelent pentru acasă dacă vreți să răciți suprafețe de 50-80mp.


Avantaje

Vine cu tehnologie împotriva țânțarilor. Are incorporată o tehnologie ultrasonică de respingere a acestora.
E realizat din materiale de calitate așa încât aparatul să țină cât mai mult și să arate ca nou mai mult timp. De exemplu, unitatea exterioară e una cu 6 straturi de tablă galvanizată care sunt anticorozive, iar aceasta va rămâne ca nouă mai mult timp. Unitatea interioară are un înveliș in-mode pentru panoul frontal, iar așa aparatul satisface chiar și exigențele celora mai pretențioși. De asemenea această nitate e (ultra) laminat așa încât să aibă un luciu asemănător cu cel al porțelanului alb.
Nu e una aparat care să consume prea mult curent deoarece înglobează modul eco cu un buton dedicat. În acest fel se pot economisi 20-30 procente electricitate.
Un alt lucru care ne ajută să economisim curent e modul sleep care face o temperatură optimă pe timp de noapte când dormim.
Poate fi controlat prin wi-fi, adică de la un telefon, iar acest lucru vă permite integrarea sa într-un ansamblu smart home cu control de la distanță (prin intermediul Internetului).

Dezavantaje

Brandul Tesla e unul nou (de vreo 2 ani e pe piață). Poate nu cunoașteți mare lucru legat de aparatul Tesla TC61V3-2432IA și de aceea trebuie să știți că e unul produs de brandul Tesla care e unul din țara lui Nikola Tesla, adică din Croația. Venind cu o garanție de 3 ani înseamnă că are o fiabilitate foarte bună.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un aparat care să vă facă o climă perfectă atunci un astfel de aparat ar fi recomandarea mea. Dacă vă interesează și alternative cu puteri inferioare și costuri reduse atunci găsiți aici câteva alternative.

Te-ar mai putea interesa