Tesla TC35V3-1232IA, AC 12000 BTU cu kit de instalare

Tesla TC35V3-1232IA este un aparat de aer condiționat al anului 2018 dotat cu tehnologie smart și care are clasa A++ de eficiență energetică. Aerul evacuat e și el unul foarte curat deoarece vorbim despre un filtru cu proprietăți antibacteriene.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care are o fiabilitate ridicată.


Pro

Ceva foarte interesant e faptul că acest model are o tehnologie împotriva țânțarilor care emite niște unde ultrasonice care îndepărtează aceste insecte.
Filtrul e unul avansat de tipul 3 în 1 care curăță poluarea interioară și praful într-un mod eficient.
Nu trebuie să vă pierdeți timp cu curățarea deoarece acest aparat are funcție de curățare automată.
Precum orice alt aparat și acesta are mod sleep care e bun pe timp de noapte. În acest fel aparatul produce un climat bun pentru un somn bun și consum energetic redus.
Aspectiv se prezintă bine deoarece ecranul LED e unul ascuns. Acesta oferă eleganță și o prezentare succintă. Capacul/panoul frontal e unul laminat așa încât totul să arate bine, iar aparatul să fie ca nou mai mult timp. Aparatul are 6 straturi de acoperire anticorozivă care face ca aparatul (unitatea externă) să rămână lucios.
Costul de instalare e unul redus deoarece are kit de instalare inclus.

Contra

Nu am ce să menționez negativ la acest aparat. Chiar are o mulțime de facilități, iar suprafața acoperită de răcire e de 30-50 mp. Acest lucru se datorează capacității generale de 12000 Btu care e una peste medie.
E oarecum deranjant că e wireless ready, adică nu are modul de wireless integrat.

Concluzii

Modelul Tesla TC35V3-1232IA e unul care beneficiază de facilități multiple și are o eficiență deosebită clasa A++ la răcire printr-un consum energetic de 1090W.
Precum la alte modele și acesta are un nivel de zgomot redus de 28dB (acesta e nivelul de zgomot minimal) pe cea mai joasă treaptă de viteză.
Despre brandul Tesla trebuie știut că e unul ceh, iar aparatura acestora e comercializată la nivel de continent, inclusiv în România.

Te-ar mai putea interesa