Tesla TC35V3-1232IA, AC 12000 BTU cu kit de instalare

Tesla TC35V3-1232IA este un aparat de aer condiționat al anului 2018 dotat cu tehnologie smart și care are clasa A++ de eficiență energetică. Aerul evacuat e și el unul foarte curat deoarece vorbim despre un filtru cu proprietăți antibacteriene.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care are o fiabilitate ridicată.


Pro

Ceva foarte interesant e faptul că acest model are o tehnologie împotriva țânțarilor care emite niște unde ultrasonice care îndepărtează aceste insecte.
Filtrul e unul avansat de tipul 3 în 1 care curăță poluarea interioară și praful într-un mod eficient.
Nu trebuie să vă pierdeți timp cu curățarea deoarece acest aparat are funcție de curățare automată.
Precum orice alt aparat și acesta are mod sleep care e bun pe timp de noapte. În acest fel aparatul produce un climat bun pentru un somn bun și consum energetic redus.
Aspectiv se prezintă bine deoarece ecranul LED e unul ascuns. Acesta oferă eleganță și o prezentare succintă. Capacul/panoul frontal e unul laminat așa încât totul să arate bine, iar aparatul să fie ca nou mai mult timp. Aparatul are 6 straturi de acoperire anticorozivă care face ca aparatul (unitatea externă) să rămână lucios.
Costul de instalare e unul redus deoarece are kit de instalare inclus.

Contra

Nu am ce să menționez negativ la acest aparat. Chiar are o mulțime de facilități, iar suprafața acoperită de răcire e de 30-50 mp. Acest lucru se datorează capacității generale de 12000 Btu care e una peste medie.
E oarecum deranjant că e wireless ready, adică nu are modul de wireless integrat.

Concluzii

Modelul Tesla TC35V3-1232IA e unul care beneficiază de facilități multiple și are o eficiență deosebită clasa A++ la răcire printr-un consum energetic de 1090W.
Precum la alte modele și acesta are un nivel de zgomot redus de 28dB (acesta e nivelul de zgomot minimal) pe cea mai joasă treaptă de viteză.
Despre brandul Tesla trebuie știut că e unul ceh, iar aparatura acestora e comercializată la nivel de continent, inclusiv în România.

Lasă un comentariu