Tesla TA71FFUL-2432IAW, aparat de aer condiționat cu WiFi

Modelul din imagine Tesla TA71FFUL-2432IAW este unul de top al acestui brand și oferă performanțe mari. Acesta este conceput pentru locuință și nu pentru spații comerciale, adică îl puteți folosi indiferent de sezon și are funcție antifungică pentru ca voi să inspirați un aer cât mai curat. Designul este unul elegant și afișajul alb nu este chiar ascuns deoarece este evidențiat de un pătrat (se poate observa din imaginea de jos). Dacă vi se pare prea scump puteți alege o variantă capacitate de 18000 BTU însă trebuie să luați în considerare și suprafața care trebuie răcită/încălzită.

Nu vine cu kit de instalare inclus, așa că atunci când alegeți serviciul de montaj trebuie să luați în cazul și acel kit. Diferența de preț nu este atât de mare, astfel producătorii preferă să nu-l mai inclusă în pachet. Bineînțeles unitatea exterioară o primiți alături de unitatea interioară (cea din imagine). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Performanțele de încălzire sunt similare cu cele de răcire, astfel că nu aveți nici un motiv să nu-l folosiți pe timp de iarnă. Clasele de eficiență energetică sunt A++ la răcire și A+ la încălzire, consumul este foarte mic. Aparatele noi au un consum bun de energie și se datorează Inverter-ului.

Caracteristicile speciale sunt numeroase la modelele performante și nu trebuie neglijate deoarece unele sunt chiar foarte importante: autocurățare, timer, autodiagnosticare, Turbo, dezghețare inteligentă, I Feel,
Mod Sleep etc.

Păreri pro și contra

Are funcția inteligentă I Feel, adică senzorul din telecomandă transmite aparatului nivelul de temperatură din jurul ei pentru a obține o atmosfera dorită. La alte aparate are o denumire puțin diferită – Follow Me, dar rolul ei este același. Are funcție de auto-diagnosticare, adică aparatul detectează și transmite probleme care le întâmpină afișând codul de eroare pe afișajul său. Tehnologia WiFi este obligatorie pe modelele de top cum e cel de la Inventor, astfel că puteți controla aparatul prin intermediul telefonului mobil și distanța este ceva mai mare.

Tesla TA71FFUL-2432IAW are o unitate exterioară cu carcasă rezistență la rugină (zincată), adică își va menține aspectul indiferent de condițiile meteo.

Te-ar mai putea interesa