Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Tesla TA53LLIL-1832IA, AC 18000 Btu cu I Feel

Tesla TA53LLIL-1832IA e un aparat AC cu o capacitate de 18000 Btu care e una suficientă pentru a face climă plăcută pe o suprafaţă de până la 50 mp. Consumul energetic nu e deloc mare întrucât are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 1,6 kWh la răcire. Chiar dacă e un aparat cu o capacitate foarte mare nu e deloc gălăgios deoarece nivelul de zgomot e unul de 31 decibeli, putând fi mai mare sau mai mic în funcţie de treapta de viteză aleasă.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci şi unul care se comportă excepţinal din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poţi vedea că are un design minimal, acelaşi lucru putând fi spus şi despre telecomandă.


Păreri pro şi contra

Aparatul de aer condiţionat Tesla TA53LLIL-1832IA e unul cu multiple funcţii printre care aşa aminti I Feel, Turbo, dezumidificare şi Auto Restart. Funcţia I Feel e una care presupune că telecomanda e una care vine cu senzori care în funcţie de temperatura din jurul ei adaptează restul parametrilor. Funcţia Auto Restart e una foarte utilă atunci când se întrerupe curnetul deoarece aparatul îşi reia activitatea atunci când se reia alimentarea cu electricitate
Pentru a putea controla aparatul de la distanţă are wi-fi. Acest lucru presupune că aparatul e unul controlabil prin telefon inteligent.
Compresorul e unul de tipul Inverter, adică ajută la o economisire de până la 50 procente de energie electrică.
Din păcate nu are kit de instalare inclus, dar acest lucru nu e o problemă întrucât în constul serviciului de instalare intră şi acest kit.
Telecomanda e una cu un design minimal având expuse doar cele mai importante butoane, restul fiind ascuse sub o uşiţă.
Filtrul e unul foarte bun, mai exact vorbim despre unul lavabil. Acesta are rol de a purifica aerul şi de a minimiza mirosurile (inclusiv alergenii).

Un AC foarte util e acest model şi e dotat cu o mulţime de faclităţi utile care le găsim pe toate aparatele moderne din ziua de azi.
Dacă vreţi să încălziţi o încăpere acest aparat poate fi utilizat şi în acest scop, iar funcţia de dezumidificare e utilă atunci când în încăpere e prea multă umiditate. Acest lucru se poate întâmpla iarna de la căldură prea mare.