Tesla TA53FFUL-1832IAW, aparat AC cu wi-fi și 18000 Btu

Tesla TA53FFUL-1832IAW e un aparat de aer condiționat modern pentru persoanele interesate de ceva aspectiv, cu o capacitate mare și clasa A++ de eficiență energetică. Deoarece are 18000 Btu vine cu o capacitate suficient de mare pentru o încăpere de dimensiuni mari.
Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și e ușor de folosit. Din imaginea de alături se poate vedea conținutul pachetului. În pachet e doar o telecomandă, fiind una care vine cu o ușiță care vă oferă accesul la mia multe butoane pentru setări avansate. Întrucât are wireless poate fi controlat și de pe un telefon inteligent care are aplicația aferentă instalată.

Păreri pro și contra

Modelul acesta vine cu eficiență A++ la răcire așa încât consumul energetic să fie cât mai mic.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 25 la 57 decibeli în funcție de treapta de viteză aleasă.
Vine cu dotări utile precum I Feel, mod Sleep, repornire automată (auto restart) și Wi-Fi. I Feel presupune că aparatul e unul echipat cu senzor pe telecomandă așa încât să fie furnizată temperatura la nivelul utilizatorului și în funcție de aceasta să regleze temperatura în cameră.
Repornirea automată se va dovedi utilă atunci când sunt întreruperi de curent deoarece aparatul își va relua activitatea.
Pe lângă funcția clasică de răcire acest aparat are și funcții precum dezumidificare și încălzire. Am putea spune că e vorba despre un aparat 3 în 1.

Dacă vreți o alternativă cu capacitate mai mare atunci vă recomand modelul de 24000 Btu care e tot de la acest brand.

Per ansamblu acest ar fi un aparat AC pentru persoanele în căutarea unui aparat de 18000 Btu care să nu coste prea mult, dar nici ă nu umfle facturile la curent.

Te-ar mai putea interesa