Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Tesla TA35LLIL-1232IA, model clasa A++cu Wi-Fi şi 12000 Btu

Tesla TA35LLIL-1232IA e un aparat de aer condiţionat al anului acesta care se evidenţiază prin faptul că are o capacitate mare de 12000 Btu şi clasa A++ de eficienţă energetică. E un aparat comercializat de un brand european vestic care mai comercializează şi televizoare.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un produs cu eficienţă energetică sporită şi mutiple funcţi inteligente. Din imaginea de alături se poate vedea designul minimal ala aparatului.


Păreri pro şi contra

Modelul Tesla TA35LLIL-1232IA e unul apărut recent pe piaţă şi se evindeţiază prin faptul că are un consum mic de curent. Clasa A++ se datorează în primul rând datorită faptului că are inverter (reduce consumul energetic până la 50%). La răcire consumul e de 1,1 kWh.
Nu va trebuie să vă faceţi griji legate de nivelul de zgomot întrucât acesta se situează în jurul valorii de 27 decibeli… pentru unitatea interioară. Acest nivel depinde de treapta de viteză aleasă, putând fii mai mic sau mai mare.
Ceva deosebit e faptul cî puteţi beneficia de până la 5 ani garanţie pentru aparat dacă îl înregistraţi într-o campanie.
Are Follow Me (în varianta Tesla poartă numele de iFeel), lucru care presupune că aparatul are telecomandă cu senzor aşa încât să ia temperatura la nivel de utilizator şi în funcţie de aceasta să adapteze temperatura.
Precum alte aparate AC şi acesta are funcţii suplimentare de climatizare printre care se numără dezumidificare, ventilare şi încălzire.
Caracteristica Wi-Fi ne ajută să controlăm aparatul de la distanţă prin intermediul unui telefon inteligent. „La distanţă” însemnând din altă încăpere.
Filtrul e unul avansat de tipul antibacterian, ajutând aparatul să aibă funcţie antifungică.

În comerţ o să găsiţi şi alte modele similare ca putere, dar acesta e unul mai bun deoarece poate acoperii vreo 30mp şi incorporează multe funcţii utile.
Probabil că cea mai utilă e cea de Auto Restart din moment ce în ţara noastră se întrerupe des curentul. Aceasta presupune că aparatul îşi reia activitatea atunci când vine curentul.