Tesla T607SUS, Smart TV cu ecran 4K

Tesla T607SUS e o serie nouă de televizoare smart cu hardware decent şi disponibil în mai multe variante: 55T607SUS (140 cm), 50T607SUS (127 cm), 43T607SUS (109 cm).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu procesor dual core şi suport pentru diverse servicii de streaming (Youtube, Netflix şi altele).


Păreri pro şi contra

Dacă în trecut multe televizoare erau Wi-Fi Ready, cel de faţă are wi-fi integrat, iar pentru cei care preferă firul există LAN. În felul acesta vă puteţi conecta TV-ul la Internet după bunul plac.
Chiar dacă are un ecran mare trebuie ştiut că eficienţa energetică e A+. Consumul anual fiind de 104 kWh, iar în standby de 0,5 W.
Poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport, cel de 127 cm având suport Vesa 300×300. Greutatea TV-ului cu tot cu stand e de 11kg, deci nu e prea greu, dar tot vă va trebui un suport de perete solid.
Vine cu multiple opţiuni de conectică, pe lângă cele amintite mai sus, restul fiind 3 HDMI-uri, 2 USB, tuner digital triplu şi altele.
Sistemul de operare e bazat pe Linux şi vine cu câteva aplicaţii standard. Pentru ca totul să fie fluent are procesor dual core şi stocare internă de 4GB.
Ecranul are rezoluţie 4K (3840×2160 pixeli) şi o rată de refresh bună de 60 Hz. Diagonale sunt multiple dintre care puteţi alege, iar părerea mea ar fi că aceasta se alege în funcţie de dimensiunea camerei unde doriţi să puneţi aparatul.
Poate fi utilizat şi la o pensiune ori hotel deoarece are mod e funcţionare hotel. În felul acesta pot fi blocate caracteristici anume (volumul sau canalele).

Numele Tesla aparţine de Comtrade Group – un producător care nu e apărut peste noapte deoarece a fost fondat în 1996, adică acum 24 ani. Numele Tesla a fost lansat în 2014 ca brand de tablete, telefoane şi televizoare. Brandul Tesla e unul sârb cu sediul localizat în Belgrad. Comtrade Group mai comercializează aparate de aer condiţionat şi fiind un producător european beneficiem de aparate de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa