Tesla RS2400M, frigider de 230 litri cu o ușă

Frigiderul Tesla RS2400M are o capacitate destul de mare pentru un buget atât de mic. E așa pentru că nu oferă acel congelator din partea de sus, care ar fi fost destul de mic și poate că inutil pentru mulți dintre voi. Congelarea alimentelor se poate face cu un aparat potrivit – ladă frigorific sau congelator. Performanțele sunt mult mai mari la așa aparate, adică capacitatea de înghețare  e foarte bună. Revenind la aparatul nostru, vedem un design clasic cu mâner vertical de dimensiuni reduse care e poziționat ceva mai sus.

Acest brand e destul de nou pe piața din România și oferă numeroase soluții pentru casă, probabil că ați și observat aparatele de aer condiționat de la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiind un frigider fără congelator, ne bucurăm de un sistem de dezghețare complet automat și de un nivel de zgomot redus. Pe ușă avem suporturi mari pe care se pot pune sticle cu apă sau cu suc de 0,5 litri sau chiar de 1 litru. Voi decideți cum veți organiza interiorul și cred că un astfel de frigider va fi de folos și nu e nevoie să cheltuiți foarte mult pentru a avea o bucătărie foarte bine echipată. Avantajul unui astfel de aparat e acela că ocupă puțin spațiu și ajungeți cu ușurință la fiecare raft.

Păreri pro și contra

Interiorul e organizat bine chiar dacă e un model de dimensiuni reduse, astfel că oferă numeroase rafturi, suporturi pe ușă și un compartiment generos pentru fructe/legume. Acesta reprezintă singura soluție pentru acest buget deoarece combinele sunt mult mai scumpe, dar mai sunt și alte variante în caz că nu vă convine ceva la acesta. Aparatele frigorifice sunt tot mai eficiente și se vede după clasa energetică – A++.

Sunt modele de la alte branduri care pot fi puse chiar și sub blat, dacă nu vă doriți un volum prea mare. Tesla RS2400M are un interior foarte bine iluminat și se datorează materialelor transparente dar și lămpii. Ușa aparatului e una reversibilă astfel că mânerul poate fi mutat pe care parte doriți și aparatul poate fi instalat chiar și în colțul camerei.

Te-ar mai putea interesa