Tesla RD2100M, frigider cu două uşi şi clasa A+

Tesla RD2100M este un frigider cu două uşi care are un volum net de 207 litri şi clasa A+ de eficienţă energetică. Se adresează celora care vor să ţină la rece o cantitate modică de alimente, dar într-un aparat care să nu ocupe prea mult loc. În acest sens aparatul are dimensiunile de 143x55x55 îxlxa cm şi o greutate de 39 kg.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are un consum anual de curent de 217 kwh cu un consum zilnic de 0,6 kwh (din acest motiv are clasa A+ de eficienţă energetică).
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul modern cu aspect minimal şi mânere integrate. Un plus ar fi că aparatul are uşi reversibile aşa încât deschiderea să se facă în ce parte doriţi.


Păreri pro şi contra

Aspectul e unul plăcut, producătorul precizând că e vorba despre un design italian (realizat de designeri italieni).
Aparatul are o fiabilitate bună, iar pentru a demonstra acest lucru aparatul are o garanţie standard de 5 ani.
Compartimentarea e bine realizată prin faptul că partea de frigider are 3 rafturi, compartiment fructe/legume şi 3 suporturi pe uşă. Congelatorul care e poziţionat superior are două compartimente.
Din păcate nu are No Frost, iar din acestă cauză dezgheţarea şi decongelarea sunt nişte procese automate.
Nivelul de zgomot e unul ok de 40 decibeli, fiind similar cu cel al altor aparate de genul acestuia.
Datorită dimensiunilor va fi uşor de amplasat/manipulat de către două persoane.
Nu are dozator de apă sau gheaţă din motiv de a fi cât mai ieftin şi uşor de utilizat.

Recomand un astfel de model persoanelor interesate de un aparat simplu care să ţină la rece o cantitate modică de alimente.
Brandul Tesla e cunoscut pentru produse electro ieftine şi de calitate din categoriile: televizoare, frigorifice, maşini de spălat etc.

Te-ar mai putea interesa