Tesla RD2100H, frigider cu două uşi şi capacitate de 212 litri

Dacă vă interesează un frigider minimal care să poată fi folosit uşor şi care să nu coste prea mult vă recomand modelul de faţă – Tesla RD2100H. E un model cu două uşi şi cu o capacitate de 212 litri.
Eficienţa energetică e una foarte bună deoarece are clasa A+ cu un consum anual de 219 kWh şi un consum zilnic de 0,6 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi nu costă mult.
Trebuie precizat faptul că aparatul are un design cu uşă reversibilă, adică uşile pot fi montate pe partea care vă convine mai mult aşa încât să nu se lovească de perete ori alte lucruri.

Tesla RD2100H

Păreri pro şi contra

Frigiderul Tesla RD2100H e unul cu dezgheţare automată pentru compartimentul frigider şi dezgheţare manuală pentru congelator. Din cele scrise anterior vă puteţi da seama că nu are No Frost, acest lucru fiind unul dintre minusurile aparatului.
Nivelul de zgomot e un aspect important care adesea e trecut cu vederea. Acest frigorific e la fel de silenţios precum ale modele similare şi are un nivel de zgomot de 42 decibeli.
Dimensiunile sunt unele compacte deoarece sunt următoarele 143x55x58 îxlxa cm. Nici greutatea nu e prea mare deoarece e vorba despre 39kg.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece vine cu o garanţie standard de 5 ani. În acest fel nu va trebui să o extindeţi, lucru care e posibil dacă vă interesează aşa ceva.
Capacitatea modică de 212 litri face acest aparat unul excelent pentru o familie de 1-4 persoane, în funcţie de ce necesităţi are.

Brandul Tesla e unul european cu produse fiabile. E unul cunoscut pentru aparatele de aer condiţionat cu raport preţ calitate foarte bun.
În cazul în care vă doriţi un model cu o capacitate mai mare atunci vă recomand o combină frigorifică de la Tesla pe post de alternativă.

Lasă un comentariu