Tesla RD1600H, frigorific cu clasa A+ şi înălţime de 123 cm

Tesla RD1600H e un frigider cu două uşi pentru cineva interesat să pună la păstrat o cantitate medie de alimente deoarece capacitatea netă e de 155 litri.
Consumul energetic nu e unul mare deoarece are clasa A+ cu consum de 0,54 kWh pe zi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un frigorific suficient pentru o familie de 2-3 persoane.

Din imagine se poate vedea că modelul Tesla RD1600H e unul cu mânere integrate, iar designul uşilor e tip uşă reversibilă, adică deschiderea poate fi reglată pe ce parte doriţi.
Producătorul menţionează că aparatul e unul cu design italian aşa încât să aibă un design contemporan la interior şi exterior.

Păreri pro şi contra

Aparatul e bine compartiment având compartiment congelator şi frigider. Partea de congelator are un volum de 40 litri şi vine cu dezgheţare manuală. Pentru ca frigiderul să fie mai spaţios are pe uşă 3 rafturi care să susţină sticle ori diferite recipiente.
Partea de frigider are două rafturi din sticlă şi dezgheţarea e de tip automat. Suplimentar faţă de congelator are compartiment special pentru legume şi fructe.
E un aparat silenţios deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 42 decibeli. E un nivel normal care ne ajută să ne odihnim atunci când dorim.
Dimensiunile sale sunt unele reduse de 123x50x58 îxlxa cm. Aparatul are o greutate de 33kg aşa încât să poată fi uşor montat.
Din păcate nu are No Frost, acest lucru făcând ca preţul să fie mai mic şi dvs. să trebuiască să vă ocupaţi cu dezgheţarea periodică.

Brandul Tesla e unul european şi de aceea putem spune că beneficiem de un produs de calitate. Pentru a susţine suplimentar acest lucru avem şi o garanţie standard de 5 ani.
Per ansamblu acest model e unul suficient pentru cineva interesat de un frigider mic cu dotări clasice. Poate fi suficient pentru un apartament, garsonieră ori bucătărie de vară.

Te-ar mai putea interesa