Tesla RC3200FHX1, combină No Frost de 293 litri

Tesla RC3200FHX1 e un electrocasnic modern din categoria frigorificelor premium. Se diferențiază de alte modele prin aspectul plăcut (producătorul se laudă că e un design italian), prezența No Frost și consumul energetic scăzut.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci poate ține la păstrat o cantitate mare de alimente.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Tesla RC3200FHX1 e unul care se evidențiază (față de alte modele) prin câteva aspecte pozitive, adică avantaje:
– Are Total No Frost, adică sistemul de răcire nu produce gheață așa încât să nu fie necesară dezghețarea.
– Aspectul e unul premium întrucât aparatul are culoare inox, design minim și mânere integrate.
– Vine cu clasa F de eficiență energetică, adică are un consum de 291 kWh pe an.
– Dimensiunile sunt bune, fiind vorba de 60x60x186 lxaxî cm.
– Garanția standard e de 5 ani, acest lucru demonstrându-ne faptul aparatul are o fiabilitate extrem de bună.

Producătorul laudă aparatul zicând că e unul silențios. Are e un nivel de zgomot de 40 decibeli, adică precum orice alt aparat frigo.

Un dezavantaj ar fi că nu are Multiflow, dar sistemul de răcire NO Frost presupune o dispersie mai bună a aerului rece așa încât să nu se facă gheață.

Per ansamblu, acest aparat e ceea ce vă doriți dacă sunteți în căutarea unei combine moderne și eficiente. E îmbinarea perfectă între frigider și congelator.
Ar mai trebuie să adaug și că are o compartimentare caracteristică în felul următor: congelatorul are 3 compartimente, iar frigiderul are un compartiment și 4 rafturi din sticlă. La ușă sunt 3 rafturi, inclusiv pentru sticle.
Înainte de prima utilizare ar fi bine să urmați pașii descriși în manualul de utilizare așa încât aparatul să funcționeze la capacitate maximă.