Tesla RC3100H, combină frigo cu design italian

Tesla RC3100H este o combină frigorifică modernă cu un volum net de 312 litri aşa încât să poată ţine la păstrare o cantitate mare de alimente. Trebuie ţinut cont şi de dimensiunile sale care nu sunt deloc mari, fiind de 60x60x186 lxaxî cm.
Datorită dimensiunilor eu aş zice că e suficient pentru o familie de 2-4 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are facilităţi utile. Printre acestea aş menţiona designul cu uşă reversibilă care presupune că uşa poate fi instalată pe ce parte doriţi.


Păreri pro şi contra

Modelul Tesla RC3100H nici nu consumă mult curent deoarece pe an are un consum de 273 kWh, iar pe zi 0,75 kWh. În acest el are clasa A+ de eficienţă energetică.
Aparatul nu are No Frost, compartimentul congelator fiind dezgheţat manual, iar cel frigider fiind dezgheţat automat.
Pentru a vedea mai bine ce e în interior acest aparat beneficiază de iluminare interioară cu LED. Această iluminare e eficientă şi oferă foarte multă claritate.
Designul exterior e unul foarte plăcut, acest lucru datorându-se faptului că au apelat la designeri italieni. Cei de la Tesla menţionează că aspectul e unul contemporan.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut, adică de 42 decibeli, iar din această cauză putem spune că aparatul e unul care nu ne va deranja atunci când dorim să ne odihnim.

Aparatul de faţă e pentru cei care vor o soluţie uşor de folosit şi care să nu coste prea mult.
Brandul Tesla e unul european şi e cunoscut pentru electrocasnicele sale cu o fiabilitate bună. Pentru a vă demonstra acest lucru combina de faţă are o garanţie standard de 5 ani.
Lipsa No Frost şi Multiflow nu sunt nişte dezavantaje prea mari întrucât în acest fel aparatul are un cost redus, e mai uşor de folosit şi mai puţine lucruri care se pot defecta.

Te-ar mai putea interesa