TV LED Samsung 40C6000 (101cm)

Acest televizor LED Samsung 40C6000 poate fi considerat fratele mai mic al Samsung UE40C6500 deoarece are aproximativ aceleaşi dotări, însă e mai ieftin. Preţul este unul cuprin în tre intervalul 2799 lei. Este perfect pentru cei care vor să savureze un meci, un film Blu-ray, un joc Play Station ori de pe XBOX la calitate maximă. Dar, mulţi îl achiziţionează datorită designului extrem de reuşit, dotărilor şi faptului că este un televizor cu Internet.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Puteţi vedea că toate TV-urile Samsung UE40C arată la fel.

Review

Samsung 40C6000 este un televizor inteligent când vine vorba de setarea automată a luminozităţii deoarece acesta are un senzor prin care se adaptează luminozităţii camerei şi astfel vă scuteşte ochii de o luminozitate prea mare sau prea mică. Acest lucru poate ajuta şi la un consum de energie mai mic pentru cei care sunt mai verzi.
Samsung 40C6000 are o funcţie destul de utilă numită All Share prin intermediul căreia poate fi transferată fără fir orice clip, poză de pe telefon sau laptop… fără fir.
Dacă aveţi mai multe aparate conectate la HDMI-uri atunci trebuie să ştiţi că le puteţi controla cu o singură telecomandă prin intermediul caracteristicii Anynet+. Deci gata cu 5 telecomenzi…
Filmele şi jocurile vor fi mai realiste pe Samsung UE40C6000 comparativ cu televizoarele mai ieftine deoarece are Motion Plus pe 100 Hz ceea ce înseamnă că vor fi foarte cursive.
Wide Color Enhancer Pro sau Plus este o tehnologie prin care imaginile sunt mai viu colorate şi vine ca un ajutor suplimentar tehnologiei LED pentru imagini mai colorate şi realiste.
Scriam despre design că este foarte reuşit. Trebuie să ştiţi că TV-urile celor de la Samsung sunt printre cele mai aspectuoase şi că ei se inspiră din natură pentru a realiza sculpturile şi culorile aparatelor TV.
Samsung 40C6000 are 4 HDMI-uri prin care vă puteţi conecta consola, laptopul, camera video ori alte dispozitive care au această conexiune. Prin această conexiune trebuie să ştiţi că se transmit informaţii digitale fără pierderi şi compresie.
O altă funcţie utilă şi automată este BD Wise care atunci când este conectat un player DVD ori Blu-ray televizorul setează rezoluţia optimă ca tu să nu te mai pierzi prin meniuri.
Suportă rezoluţia 1080p ceea ce înseamnă că puteţi conecta playere Blu-ray şi puteţi vedea filme de pe calculator la rezoluţia maximă care există pe piaţă la filme.
Connect Share Movie este o altă caracteristică a Samsung UE40C6000 legată de faptul că HDTV-ul are un media player integrat şi dacă introduceţi un stick în USB veţi putea reda ce e pe el.

Specificaţii tehnice

Samsung 40C6000 este un HDTV LED de 40 inci (101 inci), iar detaliile tehnice ale acestuia sunt destul de impresionante.
Are suport o rezoluţie foarte bună şi suport 1080p.
Tunerele digital DVB-C şi DVB-T din 40C6000 vă vor scuti de achiziţia unor receptoare.
Pe partea de conectivitate are 4 HDMI-uri, player multimedia USB, conexiuni pentru Internet (LAN şi WLAN – e Wireless Ready) şi conexiune mini jack pentru sunet.
Mai are tuner picture in picture, EPG şi multe alte funcţii utile.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui Samsung 40C6000 ar fi faptul că are o diagonală mare, e LED, suportă 1080p, e un Internet TV, are media player USB, are HDMI-uri, iar designul este unul dintre cele mai reuşite.
Contra achiziţiei ar fi preţul cam piperat.

Concluzie

Televizorul LED Samsung 40C6000 este unul pentru persoanele care apreciază calitatea şi vor un televizor cu ultimele tehnologii în el, mai puţin 3D.

Te-ar mai putea interesa