TV LCD 3D Samsung 40C750 (101cm)

Televizorul LCD 3D Samsung 40C750 este cea mai bună alternativă la Samsung UE40C7000 deoarece este tot un TV 3D, dar e mai ieftin. Are un preț de aproximativ 3399 lei și e cel mai ieftin televizor 3D.

Poze

Pe masă
Ochelarii şi cablurile aferente

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Review

Samsung 40C750 este un televizor 3D care oferă imagini mult mai bune spre deosebire de televizoarele 2D. Din păcate pentru a vedea imagini 3D aveți nevoie de ochelari speciali. Televizorul are funcția HyperReal 3D prin care filmele vor părea mai reale decât realitatea. Această funcție vine în ajutorul capabilităților 3D.
O altă funcție utilă este Connect Share Movie prin care dacă inserați un stick USB cu fșiere media în portul USB 2.0 media playerul le va putea reda.
Ecranul este unul de tip Ultra Clear Panel ceea ce înseamnă că reflexia luminii este redusă, iar contrastul este mărit.
Samsung LE-40C750 suportă rezoluția sau formatul 1080p ceea ce înseamnă că imaginile prezintă mai multe detalii, iar formatul standard este afișat fără erori.
Suportă tehnologia Internet@TV ceea ce înseamnă că este un televizor cu Internet și puteți adăuga ori șterge conținut cu ajutorul Sasmung Applications.
All Share este o altă caracteristică prin care puteți afișa clipuri sau alte materiale multimedia directe pe HDTV fără a folosi vreun fir.
Poate fi montat pe perete cu doar două șuruburi pe când alte TV-uri au nevoie de 9 pentru a fi montate corespunzător.
Puteți conecta o cameră video, un laptop, o consolă și un alt dispozitiv la cele patru HDMI-uri.

Specificații tehnice

Samsung 40C750 este un televizor cu ecran LCD și care suportă tehnologia 3D, dar pentru a vedea 3D aveți nevoie de ochelari. Ecranul lui Samsung 40C750 are o diagonală de 40 inci, iar în centimetri e 101. Contrastul este de 300 de mii la 1, aspectul imaginii e 16 pe 9, iar rezoluția recomandată e de 1920 pe 1080 pixeli, deci suportă standardul 1080p – Full HD.
Pe partea de sunet are două difuzoare de 10W fiecare cu tehnologii cum ar fi Dolby Pulse, SRS Theater Sound, DTS 2 și Dolby Digital Plus.
Dacă revenim la ecran aș putea spune despre Samsung 40C750 că imaginile sunt destul de reale nu numai datorită faptului că este 3D, ci și datorită celor 200 Hz.
Are integrat tunere DVB-T și DVB-C. Deci, nu mai aveți nevoie de receptoare digitale. Nu mai aveți nevoie nici de media playere deoarece HDTV-ul are și um multimedia player intergrat.
Șipe partea de conexiuni stă destul de bine deoarece are Scart, D-Sub, Dvi, 4 HDMI-uri, LAN, USB și WLAN. Conexiunile LAN și WLAN sunt pentru Internet și trebuie să știți că Samsung LE-40C750 este un televizor Wireless Ready.

Plusuri şi minusuri

Pro achiziția acestui Samsung 40C750 ar fi faptul că înglobează ultimele tehnologii (3D, Internet, wireless, LCD, True Motion), are un design reușit și este făcut de un brand cu renume – Samsung.
Păreri contra achiziției ar putea fi faptul că nu este LED, iar prețul e cam măricel.

Concluzie

Televizorul LCD 3D Samsung 40C750 este cel mai ieftin televizor 3D de pe piață și are multe avantaje cum ar fi faptul că are o diagonală mare, are 200 herți și poate fi conectat la Internet.

Lasă un comentariu