Telefoane mobile Nokia cu Windows Phone 7 şi preţuri

Săptămâna trecută a devenit oficial zvonul cum că Nokia va colabora cu Microsoft pentru a realiza telefoane mobile cu Windows Phone 7. Nokia era numărul unu când venea vorba de telefoane mobile, dar nu a mai inovat şi a ajuns un anonim. Locul finlandezilor a fost luat de producători ca Apple, HTC, Samsung şi LG, în ordinea popularităţii.

Seria N de la Nokia era cea mai tare şi orice om îşi dorea câte un N, dar au apărut telefoane ca iPhone, HTC Desire, Samsung Galaxy, LG Optimus, iar telefoanele mobile de la Nokia au devenit neatractive şi nepopulare peste noapte.

Nokia nu şi-a mai îmbunătăţit sistemul de operare – Symbian – şi din rege a devenit un nimeni.

Acum cele mai populare sisteme de operare sunt Android, iOS (de pe iPhone) şi Windows Phone 7.

Nokia s-a aliat cu cel mai nepopular, adică cu WP7, dar asta nu înseamnă că peste un an Window Phone 7 nu va fi ceva.

Puterea unui sistem de operare stă în numărul de aplicaţii disponibile pentru acesta şi după aceea vin aspectul şi ergonomia.

Pe internet au apărut câteva poze concept care arată cum ar putea arăta aceste telefoane Nokia.

Concept
Alte modele

Preţuri încă nu se cunosc, dar cred că până la sfârşitul anului, când vor apărea aceste telefoane, telefoanele se vor ieftini foarte mult.

Telefoanele Nokia cu Windows 7 mobil vor fi mai bune decât alte telefoane cu Windows deoarece Microsoft îi va lăsa pe cei de la Nokia să modifice după bunul plac sistemu de operare, ceea ce nu se întâmplă şi în prezent deoarece MS are reguli stricte cu privire la personalizarea sistemului să mobil.

Lasă un comentariu