Telefoane ieftine cu Android

Trăim în niște vremuri în care telefoanele au ajuns din urmă calculatoarele. Mă refer la faptul că majoritatea telefoanelor sunt mai performante decât ce ai tu pe birou.

Mulți nu înțeleg de ce ai nevoie de un telefon inteligent, iar răspunsul meu ar fi că te ajută să economisești timp. Normal că există o parte proastă și la aceste telefoane ieftine cu Android – dependența. Însă și mâncarea creează dependență, iar dacă mănânci normal nu o să ai probleme cu sănătatea.

Un telefon de tip smartphone te ajută să accesezi cursul valutar, să vezi cum va fi vremea mâine, să vezi posturi TV pe stream, să citești cele mai noi știri (să fii informat), să faci poze, să filmezi, să te joci, să corespondezi etc.

Deci, dacă vrei un telefon care să te ajute să economisești timp sau cu care să beneficiezi de divertisment de calitate atunci alături ai o selecție de telefoane bune:

O să ziceți că am ceva cu telefoanele sub brand românesc, însă nu e așa. Le recomand deoarece sunt foarte ieftine, iar la specificații se bat cu brandurile mari.
Legat de prețuri trebuie știut că la toate magazinele sunt cam aceleași deoarece nu prea mai ai ce să reduci din 200-300 lei.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Telefoane ieftine cu Android”

  1. Am si eu un model de Allview si pot sa spun ca e bun. Inainte am avut un Evolio. Bun si acela, dar parca acesta nou e mai bun. Nu stiu de cine sunt facute dar e clar ca nu sunt facute de romani. Sincer, sunt foarte bune dar ma cam deranjeaza ca romanii se bat in piept ca le-au facut ei pe cand mai mult ca sigur ca sunt facute de indieni ori chinezi.

Comentariile sunt închise.