Teka HBB 635, cuptor incorporabil multifuncţional de 70 litri

Teka HBB 635 e un cuptor incorporabil modern cu mai multe funcţii. Primim un electrocasnic modern de la un brand german care a fost fondat în anii 20 (are o foarte lungă istorie).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu 8 funcţii şi arată bine.
Din imagine cred că se poate vedea că e vorba de spre un model de culoare gri (oţel inoxidabil) tip antiamprentă (adică nu se văd amprentele pe el).


Păreri pro şi contra

Cuptorul Teka HBB 635 e unul cu nişte dimensiuni normale de 595x956x562 îxlxa mm. Pentru a-l incorpora în mobilă recomand să citiţi manual de utilizare pentru schiţa completă. Schiţa e disponibilă şi pe site-urile magazinelor online şi pe site-ul producătorului.
Volumul e unul mare de 70 litri, dar asta nu înseamnă şi un consum exagerat de curent deoarece are clasa A+ de eficienţă energetică. Această clasă e cu 20% mai eficientă decât clasa A.
Puterea aparatului e de 2,6 kW şi în felul acesta totul se va face ca la carte.
Are funcţie grill pentru rumenirea la suprafaţă a diferitelor preparate. Ar mai trebui spus că temperatura recomandată e una de 170-210 grade.
Vine şi cu MAxi Grill care presupune obţinerea unei suprafeţe mai mari decât cea grătarului simplu.
Curăţarea aparatului e un procedeu destul de simplu deoarece beneficiază de Hydroclean. În felul acesta atunci când cuptorul e rece se toarnă un pahar de apă în cuptor şi se alege funcţia Hydrockean ori cea de încălzire inferioară şi se reglează temperatura la 90 grade timp de 4 minute şi se lasă să se răcească timp de 20 minute.
Panoul de comandă e unul mecanic şi cu touchscreen. E îmbinată tehnologia modernă cu cea practică şi uşor de folosit.
Pe partea de ergonomie acest aparat are işî cu închidere amortizată, exterior realizat din inox antiamprentă şi consum redus de curent.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele interesate de un aparat cu capacitate mare care să ajute la prepararea unor mâncăruri foarte bune.

Te-ar mai putea interesa