Teka EFX 60 4G AI AL CI, plită incorporabilă pe gaz argintie

Plita pe gaz Teka EFX 60 4G AI AL CI are un design diferit și mă refer la faptul că suprafața ei e plană, iar culoarea e argintie. Grilajele sunt evidențiate destul de bine pentru că sunt de culoarea neagră și cred că puteam alege aceeași culoare și pentru butoane.  Ele nu sunt individual, astfel puteți muta vasul de pe un arzător pe celălalt fără a-l mai ridica. Aceasta se potrivește alături de un cuptor de aceeași culoare sau poate vă place cele de culoare neagră. Nu trebuie să fie de la același brand dacă nu vă plac modelele disponibile.

Din poza alăturată se văd cele două grilaje care sunt depărtate pentru a putea pune orice vas și suprafața se curăță ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentara principală e cu gaz și puteți ajunge la o astfel de concluzie doar după cum arată plita. Panoul de control e poziționat frontal, dar mai în dreapta unde e aproape pentru mâna dreaptă.

Indiferent din ce motiv se va stinge flacăra, alimentarea cu gaz e oprită datorită siguranței și orice plită o are (chiar și cele de la aragazuri). Un aparat incorporabil e o alternativă bună la unul clasic și nu veți ieși mai scump dacă luăm în calcul dotările.

Păreri pro și contra

E vorba de un brand destul de experimentat, dar din păcate nu oferă foarte multe soluții pentru buzunarul oricui și ar fi interesant dacă restul aparatelor din bucătărie le-ați alege de la același brand. Puterea arzătoarelor e destul de mare, motiv pentru care veți putea găti orice și oricât pe ele. Spun asta pentru că arzătorul mare e de 3 kW, cel normal e de 1.75 kW și cel mic e de 1 kW. Acestea se aprind ușor pentru că aprinderea electrică la astfel de aparate e integrată și e nevoie doar să păsați butonul și să regleți intensitatea flăcării prin rotire.

Teka EFX 60 4G AI AL CI nu ocupă mai mult spațiu decât altele pentru că e la fel de lată care restul – 60 cm, însă spațiul din mijloc dintre arzătoare e mai mare.

Te-ar mai putea interesa