Teka DFI 46700 EU, mașină de spălat vase mare

Mașina de spălat vase din imagine nu este un model pe negru ori antracit, ci este vorba doar de o imagine de prezentare a noului model Teka DFI 46700 EU. Nu are un design exterior pentru că este un aparat complet incorporabil. Sunt destul de multe modele precum cel de jos dar funcțiile și caracteristicile speciale pot fi diferite. Majoritatea modelelor cu lățime de 60 cm au capacitate maximă de 12-13 seturi (cum vedem și la Bosch SMV46KX04E), doar că cel de jos vine cu o capacitate puțin mai mare datorită organizării diferite a coșurilor – 14. Nu cred că ar merită să alegeți o variantă cu lățime mult mai mică – 45 cm.

Oricum, eu vă recomand doar modele cu capacitate de încărcare la jumătate pentru zilele în care nu aveți mult de spălat sau poate nu vă place să mai așteptați până umpleți mașina. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Capacitatea sa este de 14 seturi, după cum am mai menționat anterior, pare să fie suficientă chiar și pentru o familie numeroasă, iar aceasta nu influențează prea mult consumul. Doar variantele cu clasa F consumă ceva mai mult, diferența de consum fiind nesemnificativă. Nu ar avea sens să optați pentru un aparat cu capacitate mai mică, deoarece acesta are încărcare la jumătate.

Clasele de eficiență la spălare și uscare sunt cam la fel ca la restul modelelor de pe piață, cu mici diferențe după cum am menționat mai sus. Sunt prezente ceva mai multe programe de spălare+uscare pe modelele mai noi deoarece pentru a fi mai competitive. Funcțiile speciale prezente pe acesta sunt: coș superior cu Push Up, ExtraDry, Express, senzor MultiCleaner, senzor Smart (măsoară nivelul murdăriei de pe vase).

Concluzie

Aș alege-o din mai multe motive: preț foarte bun pentru ce oferă, consum redus de energie, panou de control ușor de folosit, performanțe excelente etc. Teka DFI 46700 EU e un aparat destul de reușit deoarece raportul dotări/preț e foarte bun și sunt destul de multe modele oferite de acest producător care pot să vă intereseze. Acesta se adresează mai mult celor care sunt dispuși să cheltuie mai mult mult pe un astfel de aparat, nefiind ceam ai accesibilă soluție de pe piață.

Te-ar mai putea interesa