≡ Meniu

Tefal Uno Plastic PF310138, mașină pâine 1kg

În ziua de azi suntem bombardați cu chimicale din toate direcțiile și de aceea e bine să ne face pâine acasă deoarece e un aliment de care nu ne putem lepăda. Însă suntem în secolul vitezei și de aceea ar fi bine să utilizăm niște unelte moderne pentru prepararea ei. Iar, o astfel de unealtă e Tefal Uno Plastic PF310138.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi , iar dacă te preocupă fiabilitatea ei atunci trebuie știu că are o fiabilitate peste medie deoarece vine de la brandul Tefal. Poți vedea că e un model din plastic de culoare albă care are un panou de comandă modern și deloc greu de folosit.

Mașina

Mașina

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Modelul acesta are o putere de 700W, iar cu ea poți prepara undeva până la un kilogram de pâine prin intermediul a 15 programe. Normal că are și grade de rumenire, mai exact 3 care te vor ajuta să-ți faci pâinea așa cum îți place. Dacă nu mănânci prea multă pâine atunci poți utiliza cele trei setări de greutate: 500, 750 și 1000g.
Ziceam că are 15 programe, iar pe lângă acestea are și pornire întârziată de 15 ore. Și, după ce totul e gata există program de menținere la cald timp de o oră.

Plusurile sunt evidente, adică un cost mic de achiziție, fiabilitate ok, că arată bine și că are setări care ne ajută să facem pâine așa cum ne place.
Din păcate e un aparat din plastic, iar aceasta ar fi singurul său minus. (Cam toate mașinile sunt din plastic, iar cele metalice au prețuri duble.)

De final pot spune că această mașină e una dintre cele mai bun de pe piață, iar faptul că-i din plastic nu trebuie să vă sperie deoarece cuva e dintr-un material rezistent. Vine și cu câteva accesorii cum ar fi lingură, cârlig și un pahar gradat. Acestea ajutându-te la preparare.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest aparat, însă nu există încă așa ceva cu acest model.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dan

    Am comandat si eu acest model de aparat si din pacate a venit fara manual/instructiuni de utilizare. PE site-ul Tefal nici macar nu apare acest model, asa ca nici vorba de descarcat un manual de acolo iar cautarile mele pe internet au avut 0 succes. As fi foarte recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu informatii despre unde pot gasi un manual, magazinul de unde am cumparat aparatul nu a fost de nici un ajutor.

Lasă un comentariu