Tefal Uno Plastic PF310138, mașină pâine 1kg

În ziua de azi suntem bombardați cu chimicale din toate direcțiile și de aceea e bine să ne face pâine acasă deoarece e un aliment de care nu ne putem lepăda. Însă suntem în secolul vitezei și de aceea ar fi bine să utilizăm niște unelte moderne pentru prepararea ei. Iar, o astfel de unealtă e Tefal Uno Plastic PF310138.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te preocupă fiabilitatea ei atunci trebuie știu că are o fiabilitate peste medie deoarece vine de la brandul Tefal. Poți vedea că e un model din plastic de culoare albă care are un panou de comandă modern și deloc greu de folosit.

Mașina
Mașina

Modelul acesta are o putere de 700W, iar cu ea poți prepara undeva până la un kilogram de pâine prin intermediul a 15 programe. Normal că are și grade de rumenire, mai exact 3 care te vor ajuta să-ți faci pâinea așa cum îți place. Dacă nu mănânci prea multă pâine atunci poți utiliza cele trei setări de greutate: 500, 750 și 1000g.
Ziceam că are 15 programe, iar pe lângă acestea are și pornire întârziată de 15 ore. Și, după ce totul e gata există program de menținere la cald timp de o oră.

Plusurile sunt evidente, adică un cost mic de achiziție, fiabilitate ok, că arată bine și că are setări care ne ajută să facem pâine așa cum ne place.
Din păcate e un aparat din plastic, iar aceasta ar fi singurul său minus. (Cam toate mașinile sunt din plastic, iar cele metalice au prețuri duble.)

De final pot spune că această mașină e una dintre cele mai bun de pe piață, iar faptul că-i din plastic nu trebuie să vă sperie deoarece cuva e dintr-un material rezistent. Vine și cu câteva accesorii cum ar fi lingură, cârlig și un pahar gradat. Acestea ajutându-te la preparare.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest aparat, însă nu există încă așa ceva cu acest model.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Tefal Uno Plastic PF310138, mașină pâine 1kg”

  1. Am comandat si eu acest model de aparat si din pacate a venit fara manual/instructiuni de utilizare. PE site-ul Tefal nici macar nu apare acest model, asa ca nici vorba de descarcat un manual de acolo iar cautarile mele pe internet au avut 0 succes. As fi foarte recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu informatii despre unde pot gasi un manual, magazinul de unde am cumparat aparatul nu a fost de nici un ajutor.

Comentariile sunt închise.