Tefal Ultragliss FV4780

Tefal Ultragliss FV4780 e un fier de călcat cu talpă Ultragliss Diffusion și nici nu cosă prea mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are funcții precum cea de pulverizare și cea anti-calcar. E un călcător pentru oricine deoarece are o greutate mică și o putere mare de 2400W care asigură o călcare mai eficientă a hainelor.

Poze

Se poate vedea că este un model de culoare albastru cu alb care arată foarte bine. Nu e deloc mare și nici greu de folosit. Caracteristica Ultragliss e una apreciată și are o legătură foarte mare ușurința în utilizare deoarece face ca talpa să alunece foarte ușor. Mai multe despre această caracteristică puteți vedea din preview-ul de la final.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Tefal FV4780 e un model care beneficiază de o putere de 2400 W și de un rezervor în care încap 0.300 l apă (e un model cu aburi). Nu o să vă trebuiască un prelungitor deoarece cablul său e unul foarte lung de 2 metri, iar asta facilitează o călcare mai rapidă. Talpa e una foarte rezistentă și realizată din materiale calitative așa încât să nu vă păteze hainele cu rugină ori alte impurități.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; e garantat 2 ani, dar garanția poate fi mărită până la 4 ani; brandul care realizează astfel de aparate e unul foarte cunoscut și apreciat în același timp; vine cu multe caracteristici utile cum ar fi Ultragliss și Easycord, cel din urmă având legătură cu cablul… mai exact face ca acesta să nu atingă hainele.
Contra: poate că pentru unii prețul e mare, dar vine cu multe tehnologii/caracteristici utile care nu le găsești la alte modele.

Concluzie

Un model foarte bun de fier pentru călcat e acest FV 4780 de la Tefal. Poate fi utilizat cu ușurință de oricine, iar de acum călcarea hainelor va deveni o plăcere datorită tălpii care alunecă ca sania pe zăpadă și datorită faptului că aparatul se încălzește foarte rapid. Despre cât de ușor alunecă talpa se poate vedea din următorul clip demonstrativ.

Te-ar mai putea interesa