Tefal Thermovision KI410D30

Tefal Thermovision KI410D30 e un fierbător premium care are o putere de 2400W și o capacitate de un litru jumătate. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un fierbător care beneficiază de funcția de purificare a apei și care are și un indicator al nivelului de apă. Dacă aceste două lucruri nu v-au convins atunci trebuie menționat în plus că e fără fir. 😉 Și acum cred că v-am convins că își merită fiecare bănuț.

Poze

Tefal KI 410 e un electrocasnic foarte arătos, iar acest lucru se poate vedea din imaginile alăturate. E un model de culoare inox-argintiu foarte capacitiv. Din prima poză se poate vedea indicatorul de apă care e de culoare albastră, iar din imaginea a doua se poate observa panoul de comandă cu butoanele și ecranul care arată temperatura.

Aparatul
Aparatul
Butoanele
Butoanele

Specificaţii tehnice

Tefal Thermovision KI 410 D30 e un model apărut de curând în România vine cu o putere de 2400 W, capacitate mare de 1.5 litri și diferite facilități. Printre facilități se numeră filtru anticalcar și filtrarea apei (mai bine spus purificarea apei). Pentru a vedea cât e temperatura la cât a ajuns aparatu le suficient să vă uitați la ecranul LCD de pe mâner. Tot pe mâner e și panoul de unde poate fi comandat, iar butonul de pornire e unul mare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; materialele din care e confecționat sunt de foarte bună calitate; panoul de comandă e unul ușor accesibil; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani, făcând din aparat unul de îndelungă folosință; are o capacitate mare ;i astfel puteí face câte ceaiuri vreți.
Contra: poate că prețul e cam măricel, dar merită.

Concluzie

Dacă te interesează un fierbător de apă bun care să nu te încurce cu cablul său atunci acest model de la Tefal ar fi recomandarea mea. Arată foarte bine, iar dacă vrei să-l vezi în acțiune atunci îți recomand preview-ul de alături. Vine cu un manual de utilizare, dar nu cred că o să trebuiască citit deoarece aparatul are puține butoane.

Te-ar mai putea interesa